https://www.becejonline.iz.rs/forum/index.php?topic=67380.0
Ma kakav sam ti ja crni klaber?! Pre ce biti kurajber.. Ja dodjem tamo samo zato sto se ostali lokali zatvore,ali to dvoriste mi je super prostor za sve vrste desavanja..Evo, dragi moji, jednog od osnovnih razloga zašto se pravi letnja pauza u veselim subotama. Pozorišni klub nije i neće postati \\\"Poslednja šansa\\\". Cilj nije da se u klubu okupi što više ljudi i da se ostvari što veći promet. Cilj je da se mesto profiliše onako kako već u dobroj meri jeste, i da razlog dolaska gostiju bude ono što se tamo dešava. Zato u pozorišnom klubu nema polunarodnjaka, nema crvene jabuke, dina merlina i goce tržan, nema gomile devojčica pinkovske provinijencije niti zapenušanih momaka koji balave za njima. Uostalom, većina ovde prisutnih, posebno oni koji pljuju takve stvari, redovno odlaze u mrske im folkoteke pa znaju o čemu pričam. Vesele subote i cela priča oko toga jeste, ustvari, nekomercijalno dugoročno ulaganje u cilju očuvanja retkih i formiranja budućih urbanih individua. Letnja pauza se nametnula kao logična, jer je, po dosadašnjem iskustvu, nemoguće očekivati dve stvari: prvo, izlazak razmaženih \\\"klabera\\\" koji se poklapa sa propisanim nam radnim vremenom, a drugo, razumevanje komšija zbog buke.