Pitam se koliko je to iskreno (od strane navijačkih grupa,molim da se niko kao pojedinac ne uhvati za moj post),to odavanje pošte...
Da li je toga bilo kada je poginuo onaj momak na tribinama kada ga je pogodila ona signalna raketa ili šta je već,da li je toga bilo kada su ubili onog na stanici,kada su...
Ne,sada kada je država krenula (barem deklarativno) da se obračunava sa nasiljem na stadionima,a bogami i van njega počinje posipanje pepelom.
Jer ipak,te grupe su odličan biznis za nekoga.Neko jako lepo živi od toga a klinci ispranog mozga da bi se dokazali u \\\"čoporu\\\" rade takve stvari kao što se desilo sa Francuzom.
Po meni je trapav nastup države baš u slučaju Uroša proizveo ovu eskalaciju koja se danas dešava.
Evo ja bih voleo da čujem koji su i argumenti Uroševe strane po kojoj on ne zaslužuje onih 10 godina?
Dobio je suđenje,niko mu nije nabio baklju u usta.Interesuje me i odakle njegovoj porodici para za Borivoja Borovića?
90% ljudi sa ovog foruma a i Srbije ne bi moglo da ga priušti.I da se sada ne udaljavam od teme,mada je sve to itekako povezano.
Još jednom,nisam se obraćao nikom pojedinačno,mada pretpostavljam da je Ultra Boys ako ne član ono svakako simpatizer neke od navijačkih grupa,pa je verovatno najpozvaniji da odgovori sa tog aspekta navijača.