DORDE napisao/la:obrisao sam bokijevu poruku.
plavi zoro, brisi citat ako zelis.
ne mozes tuziti becejonline, znas ko ti je pisao, pa mozes njega.
becejonline nije objavio taj text.
do kraja ces traziti da ti se obrise i ovaj profil i doci ces na forum sa novim nick-om.
da je neko anoniman, postupak bi trajao malo duze, i tu se slazem da becejonline treba da ucestvuje u istrazi.
inace ti si jedini koji javno pominje tuzbe i sl. na forumu.
nastavite diskusiju u privatnim porukama.
toliko
DORDE, ja te poštujem kao druga, ali ovakve Uvrede nemoj dopuštati.Jest, ja pominjem tužbe, jer mene najviše vređaju, iako sam na \\\" pozitivnoj strani\\\", šta više, i napisao sam tužbu i becejonline. com, kao i korisnika \\\"boky81\\\".na preporuku mog advokata. Više nema zajebancije.Ne dam da me neko ovako vređa.
Sve zavisi od \\\" boky81\\\" šta će da uradi. Mene ovako nemože, i NE sme niko vređati. Neka pogledaju svi čl. 170. st. 2 i čl 171.st.2 KZ Srbije, pa se drže toga, pre nego što počnu sa Uvredama, Klevetema i sl.
Ja i dalje želim da Vam budem drug, i član ovog Foruma, ali nemoj dozvoliti, da se takvi postovi pojavljulju.
Da budem do kraja iskren, u srcu neosećam nikakav \\\" bes\\\" prema boky81, mislim da je njegov post, trebalo da se objavi u podforumu: Neuračunljivi........... Smatram, da normalan čovek, koji je pri sebi, sto posto, tako nešto nebi napisao.
Verujem da ćeš mu skrenuti pažnju, a odmah Ti i predlažem, da uvedeš \\\" sankcije\\\" banovanja\\\" za takve stvari. ( Predlažem ti da uzmeš kao primer (\\\"Krstaricu\\\")
DORDE, želim Ti puno uspeha u radu, i lep dan.
p.s. ne želim ni tebi, ni \\\" becejonline. com\\\" - nikakvo zlo.