Doktor kojeg je žandarm prijavio za obljubu kolegama negirao optužbe
Lekar: Žandarm je uživao
Četvrtak - 06.08.2009
Lekar za venerične bolesti iz Kraljeva, koga je pripadnik srpske žandarmerije optužio da je bludničio nad njim tokom pregleda prošle nedelje, kolegama je ispričao da je samo radio svoj posao, a da je policajac, verovatno protiv svoje volje, na sam dodir ejakulirao! U međuvremenu, žandarm je zbog pretrpljenih trauma upućen kod psihijatra, saznaje „Alo!“
Kako „Alo!“ saznaje, četrdesetjednogodišnji lekar četiri godine je zaposlen kao dermatovenerolog u poliklinici Zdravstvenog centra „Studenica“ i slovi za jednog od najvećih stručnjaka u ovoj oblasti. Iako ga je u službenoj depeši pripadnik žandarmerije optužio da ga je pipkao po butinama, omamio i oralno iskoristio u ordinaciji, kolege prozvanog doktora tvrde da se iza zatvorenih lekarskih vrata odvijala „uobičajena procedura kod ovakvih pregleda“.
- Taj žandarm je kod našeg kolege najverovatnije stigao sa nekom od teških veneričnih bolesti i on nije imao drugi izbor nego da postupi po „službenoj dužnosti“ koja podrazumeva detaljan pregled penisa, što podrazumeva i zavrtanje kožice na njemu. Žandarm je najverovatnije „istripovao“ da ga je lekar seksualno iskoristio kada je video da je protiv svoje volje ejakulirao, pa je slučaj prijavio pretpostavljenima - kaže jedan od lekara ZC „Studenica“ i dodaje da je za ejakulaciju u tom slučaju bio je dovoljan i nežan dodir glavića penisa, naročito ako se pacijent duže vreme nije „praznio“!
- Nismo mi krivi što radimo odvratan posao i zarađujemo tako što stavljamo tuđe polne organe u svoje ruke - dodaje on.
Kako je „Alo!“ već pisao, žandarm je poznatog lekara optužio da ga je omamio, pipkao po butinama i oralno iskoristio, o čemu je svojim pretpostavljenim podneo službenu depešu. Lekar je odmah pozvan na informativni razgovor u policiju, ali se zasad ne nalazi u pritvoru.
- Jedan od policajaca iz kraljevačke pritvorske jedinice video je službenu depešu na kojoj piše da ga je lekar omamio i silovao u ordinaciji. Zbog svega toga je prošle nedelje privođen na informativni razgovor - tvrdi sagovornik „Alo!“.
Čitava javnost u Kraljevu sablasnuta je pričama da je doktor u njihovom kraju tabletama uspavao i brutalno silovao žandarma.
Doktorova bivša supruga: On nije gej
Lekar koji se sumnjiči za silovanje policajca nakon „incidenta“ uzeo je slobodne dane i ne pojavljuje se na poslu u ZC „Studenica“. Reporteri „Alo!“ pokušali su da stupe u kontakt s njim, međutim, on nije želeo da komentariše šta se događalo iza zatvorenih vrata njegove ordinacije, ali nam je njegova bivša supruga rekla da je zgrožen optužbama.
- Kada sam čula za tu priču, nazvala sam ga i on mi je samo poručio: „Reci svima da sam dobro“ i dodao da ga niko nije saslušavao i privodio. Ipak, čudno mi je bilo da u četvrtak uveče nije pozvao ćerku, što radi svako veče. Samo je mojoj sestri rekao da „ima nešto, ali ne kao što se po gradu priča...“ - kaže Olivera J. i dodaje da kod njega nikada nije primetila homoseksualne sklonosti.
http://www.alo.rs/vesti/17957/Lekar_Zandarm_je_uzivao:laugh: :laugh: :laugh:
Udarna vest danas na radio AS-u :lolpopodu: Ne moram spominjati kakvi su sms-ovi stizali i komentari na ovu vest...