Poštujem sve vaše komentare i mišljenja.Imate puno prava za negodovanje.Mogu Ti reći, da sam u subotu pre podne imao razgovor sa gradonačelnikom Knezijem, i on je rekao da u toku ove nedelje pozvati glavnog inspktora P.S. Bečej, Marjanovića, i sa njim u razgovoru, da iznađu rešenje u vezi \\\" motoraša\\\" a i u vezi rada policije u Bečeju. Nakon tog razgovora je u planu jedan tkzv. građanski forum, gde građani imaju pravo da iznesu svoja zapažanja u vezi rada policije.
Dalje, ako neznaš, u policiji postoji \\\" Unutrašnja kontrola\\\", gde građani mogu da daju svoje predstavke na rad policije. Policija je dužna da zaprimi tu predstavku, da izvesti podnosioca šta je preduzeo, i šta je ishod predstvke. Ako imate argumentovane predstvke, Vi ih podnosite, a ovako lupanje prazne slame, ne vredi ništa. I ja sam za to, da se \\\"kukolj iz žita očisti\\\". Mogu Ti reći, da u policiji počela reforma, na liniji građanin- policajac, u nameri da se približe građani i policija. U vreme kad sam ja radio, ovaj sistem je bio vrlo dobro izgrađen, te predstavke od strane građana skoro nije ni bilo. Ajde drug moj, da zajednički nešto uradimo na poboljšanju bezbednosti u Bečeju. To možemo samo ako sarađujemo sa policijom.Uveren sam da i TI znaš za neko K.D. izvršeno od zasad, strane NN lica, ali nisi prijavio, jer neželiš da sarađuješ sa policijom.
Kako sam rekao, postoji unutrašnja kontrola sa sedištem u P.U. Novi Sad. Ako zapazite nepravilnosti,bahato ponašanje policajca, slobodno se obratite. Ovako pljuvati na policiju, i sakrivati se iza nicka, mislim da je neumesno.
Nadam se da ćeš prisustvovati na građanskom forumu, sa temom, \\\"Bezbednost građana Bečeja\\\" koji će biti organizovano sigurno. I ne samo Ti, nego svi koji imate zamerke na rad policije, jer će to biti mesto, gde možete slobodno da iznostite javno vaše mišljenje o radu policije.