Da je plaćao redovno, nebi toliko dobio odjednom. Ljudi shavtite, svi VI psujete opštinsku upravu, ali \\\" Stankom\\\" je taj koji sve to naplaćuje. Stankomu u ovom momentu, po mojim saznanjima ti pošteni preduzimači, a i građani, dužni više od 30 milliona dinara za tkzv. \\\" vazdušarinu\\\". Ako znamo, da iz tih sredstava pokrivaju troškove, uličnih osvetljenja, popravki trotoara,puteva, i sl. onda nemojte se čuditi da svega toga nema.Prvo trebaju građani, i oni koji \\\" psuju\\\" opštinsku upravu, da redovno uplaćuju dažbine, pa tek onda ako nema ništa od predviđenog, da kritikuju.
REZ, Ti bar znaš, u kolikom procenatu je ostvaren opštinski budžet. Ako neko nezna, samo sa 58% po mojim saznanjima. Znači jedva polovina. Oni iz \\\" belograda\\\" sve moguće su nam ukinuli.
A ovaj se pojavljulje, i hoće nekog da \\\" ubije\\\". Pre toga neka malo razmisli, da li je sve učinio da do ovog ne dođe.
Uostalom Ja tebe ovog momenta REZ shvaćam.Postao si opozicionar.
p.s. Iskreno kažem, samo mi je žao Igrutina, jer je ostao bez posla, a ima i malo dete.Tako je to kad se ne razmišlja.