Autor Tema: Pitanja i odgovori  (Pročitano 533896 puta)

mumba

• Gost
Odg: Pitanja i odgovori
« Odgovor #1410 poslato: Mart 12, 2008, 04:00:54 pre podne »
pogledao sam dobru hororčinu ,,oko\\\'\\\' sa još vatrenijom jessica-om alba-a koji ste dobar album poslušali u poslednje vrema? ja sam brother firetribe - heart full of fire (emppu vuorinnen - nightwish gitaroš)

Olja Milovanov

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1411 poslato: Mart 12, 2008, 04:06:07 pre podne »
Bio si brzi...:)

Hm, bas sam sad razmisljala o tome kako davno nisam i da bih za vidend mogla- ali jos ne znam koji...:(  Jako mi je dobar film Lake House!(Sandra Bullock i Keanu Reeves):)

A za album- davno nisam cula nesto dobro...

Imas li hobi?

mumba

• Gost
« Odgovor #1412 poslato: Mart 12, 2008, 04:18:50 pre podne »
pa imam ih više sve se vrti oko muzike i audio tehnike! skupljanje albuma (ne mislim samo na mp3 već i na originsaalne diskove) često menjam audio tehniku itd,ponekad za razne web zine-ove pišem recenzije itd!

a koji je koncert na kojem ste bili bio brojčano najveći ako znate cifru?

TiDža84

• Gost
« Odgovor #1413 poslato: Mart 12, 2008, 04:25:15 pre podne »
RHCP ili UNDERWORLD..ali cifru stvarno ne znam...

Koji je koncert koji si posetio/la bio brojcano najmanje posecen?:laugh:

mumba

• Gost
« Odgovor #1414 poslato: Mart 12, 2008, 05:14:08 pre podne »
pa što e tiče koncerata inostranih bendova (kod nas i u inostranstvu) svi su bili dupke puni jer organizatori znaju da ocene na koji bend će koliko ljudi doći a na domaćim pa ne znam ni sam!

koji vam je bio najbolji koncert? meni whitesnake na tašu! heh a uskoro će i kamelot!

TiDža84

• Gost
« Odgovor #1415 poslato: Mart 12, 2008, 06:39:09 pre podne »
The Chemical Brothers

Da li si bio/la na neko koncertu u inostranstvu,pritom ne mislim na zemlje bivse YU?

mumba

• Gost
« Odgovor #1416 poslato: Mart 12, 2008, 06:47:54 pre podne »
mađarska - pink floyd i još 2 konca al ne mogu da se setim koja i naravno austrija black sabbath - reunion!2000! doduše bilo je još kojekakvih koncerata ali to su bar za većinu forumaša nepoznati bendovi!

a koliko ste najviše platili koncertnu kartu ?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1417 poslato: Mart 12, 2008, 08:22:49 posle podne »
... 20 godina sam pokusavala da podignem  kriterijume za vrednost muzike, profesionalno, a privatno, valjda od kad sam rodjena ... i nisam bila ni na jednom velikom koncertu van zemlje( verovali ili ne, ako izuzmem neke jazz svirke u Italiji, onako usput kada sam isla da kupim farke petkom popodne posle gimnazije!), jer sam u to vreme svirala, e ... TIDzo to je stvarno bila borba sa vetrenjacama ( Pitaj tatu, verujem da moze da ti prica o tome bar 24 sata), posebno u ono Milosevicevo vreme  ( vreme najzesceg turbofolka, al\\\' koga je to briga!?)..... i prosto od koncerata i svirki ne stigoh nigde, a imam veliku zelju da to ucinim van zemlje Srbije...Nadam se uskoro! Masu muzicara/pevaca/ica ovih ovdasnjh poznajem licno.. Tako da za tvoje pitanje Cross nemam odgovor:(
... al\\\' eto volim da divanim sa tobom ovde na forumu).
ps. Volela bih da ugovorimo svirku sa gazdom Floyd-a ili Penny-ja, pa mozda i Stage-a, za bend u kome svira nas bivsi gitarista( cudo!!!), pa da nasi mladi Becejci sve to cuju.( a mozda i mi zasviramo;)

Da li vas bude pticice ili buka?)

TiDža84

• Gost
« Odgovor #1418 poslato: Mart 12, 2008, 09:23:34 posle podne »
Trenutno me budi savest..ni pticice ni buka,soba mi je sa ulicne strane tako da se pticice ne cuju a ulica i nije tako prometna tako da nema buke...

@naslusala sam se ja tih \\\"bajki\\\" o Trstu,o sladoledu,farmericama,plocama...kazem \\\"bajki\\\" zato sto moja generacija to nikada nije dozivela,nazalost....

Koji brij cipela nosis?

mumba

• Gost
« Odgovor #1419 poslato: Mart 12, 2008, 10:51:56 posle podne »
ja sam nečastivi i imam kopita!!!!!!!!! četrdecet tli ipo!

tidzo jel bi volela da ideš malo na ponte rosso?

TiDža84

• Gost
« Odgovor #1420 poslato: Mart 12, 2008, 10:58:51 posle podne »
Pa ne bi bas na ponte rosso...jer ni ta pijaca nije kao sto je nekad bila...kad sam bila u Padovi i Veroni videla sam mnooogo boljih prodavniica koje bi rado o5 posetila...

Da li imas original LEWIS farmerice?:laugh: :laugh:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1421 poslato: Mart 13, 2008, 12:58:34 pre podne »
... zamisli imam jedne iZ Amerike  501 koje mi je tvoj tata prodao davne... ba bas i ne nam koje ( bile mu male br 28 :laugh: ), a imam jos skorijih  Lewis al\\\' djavo ga znao dal su original. Platila sam ih bruka reci, pa valjda jesu....Iskljucivo nosim farmerice...

Da li zvacete zvake?

TiDža84

• Gost
« Odgovor #1422 poslato: Mart 13, 2008, 01:06:19 pre podne »
Da,stalno ali to bas i ne valja...tata mi kaze da cu razvaliti zube...:laugh:

Da li si nekad jeo/la onaj slatkis sto izgleda kao pertle a ima neki cudan ukus kao negro bombone?

mumba

• Gost
« Odgovor #1423 poslato: Mart 13, 2008, 01:45:24 pre podne »
jeo sam ih ali me tadašnja lepša polovina mal nije ubila kad sam hteo da je poljubim,tako da od tada ne jedem sintetiku! celuloza je bolja!

a jeste li nekada žvakali one žvakice iz tube pravila ih je fabrika paraćinka!

Olja Milovanov

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1424 poslato: Mart 13, 2008, 03:20:36 pre podne »
Obozavala sam ih kao mala!:)

Jesi li nekad razbio/la ogledalo?Verujes li u price?