piCODER-Da si ti meni živ i zdrav još 100 godina, samo pokušaj bolje da se obavestiš pre nego li pišeš na ovim temama.
Goran nije već godinu i po član opštinskog veća, te mu je plata ta koja sam napisala. U dva navrata je bio i plata mu se kretala u rasponu od 48 000- 62 000 dinara ( kad se sve skupi oko 3 godine). Dnevnice nije uzimao, a ako se desilo da ide u inostranstvo dobijao je smešne novce, npr. 30 evra za 5 dana u Grčkoj, pa je opet trošio od plate jer nije imao plaćenu hranu.... To ne bi trebalo da bude tajna.
Ako sada članovi opštinskog veća imaju 75 000 dinara, prozovi ih sve redom da vidimo šta su oni uradili!
Prozovi sve direktore javnih preduzeća i javnih ustanova, da vidimo šta su oni uradili! Prozovi svako imenovano lice čak i one koji su u upravnim i nadzornim odborima koji dobijaju novac za ne znam ni ja šta ( a volela bih da znam)!
Goran je inicirao da upravni odbor za eko fond bude neplaćen! Nisam čula da je još neki direktor takvo šta uradio, a trebao je, ako mu je stalo do ovog grada!
Pljuvao si na Strategiju lokalnog održivog razvoja
( divanismo negde na forumu o tome), a tvoje partijske i koalicione kolege se malo, malo, hvataju za nju, jer niko neće ni da priča sa opštinskom upravom koja pomenuti dokument nema.... ili Povelju ili....
Da li znaš ko je inicirao restauraciju šlajza i kako?... a ko se slikao?
Da li znaš ko je Staru Tisu kod Bisernog ostrva uspeo da proglasi zaštićenim prirodnim dobrom i izborio se da od 3 opštine baš Bečej bude Staralac...
Da li znaš....
...e piCoder ili ne znaš ili nećeš da znaš ili... ?.
Sramno je blatiti ljude koji rade!
I znaš šta... kada budeš imao snage da pitaš svoje partijske kolege koji rade javni posao šta su oni uradili i kako su doprineli boljitku ovog grada ( a u vlasti su i imaju platu koju pominješ),a koji su btw i članovi ovog našeg foruma!- postaćeš čovek.
Ružno je što potpuno izvrćeš stvari ovde na forumu i pljuješ ljude koji su svaki svoj dinar pošteno zaradili.
Pomišljam da možda imaš kompleks od Reza i da sve što je ikada bilo ili ima veze sa njim - mrziš, ali tada si nedosledan i trebalo bi da mrziš i sebe.
........
Zamisli da ja počnem da pišem kako je Viktorija grupa u kojoj si ti zaposlen,a kojoj je većinski vlasnik Sojara, koja je opet izgrađena od novca sirotih ljudi našeg grada ( koristim tvoj rečnik), zaposlila tamo neke ljude i njihov se novac troši svakako al\\\' naš Bečej osta bez privrede.Zapitaj se kako trošiš tvoju platu koja je zarađena na grbači sirotog naroda našeg grada.... i takve slične stvari... Kako ti to zvuči?
Imaj bar poštovanja za poštene i časne ljude.
Prozovi one druge, pa i tvoje partijske kolege da polože račun građanima!
... pa da se vidi ko je ko i ko je šta uradio, a ko se šlepa sve vreme!
... e tada ću uvažiti svaku tvoju reč!
...e da tih 5 miliona se odnosilo na period od juna 2009 do pre neki dan , kada je Goranu javljeno iz Ministarstava da je prošao projekat eko fonda o kojem je Rez pisao