Drage moje,
samo nam još štrikaće igle fale! :laugh:
Al\\\' šta fali jedan klot, jedan ferket, pa nešto do kraja ispadne.(... naravno da sam vrlo svesno računala na mušku pomoć u ovoj temi
!)
Draga Marina,
ne znam kako bih učestvovala u ovom divanu, sem da ti kažem da je to još divno u poređenju sa situacijom koja tek dolazi... zato hrabro.
Lično više volim frenč manikir, al\\\' ako voliš crveni lak , ne vidim zbog čega ne bi udovoljila toj svojoj želji. Jeste da se crveni lak brže skida i da nije baš praktičan, ali kada ćeš, ako ne sada, sebi dopustiti taj mali luksuz
.
Veruj mi da ovi naši muški koji su se uključili u ovaj ženski divan obožavaju crveni lak na noktima žena i lepo negovanu ženu u svakom pogledu... zato napred, ako ti to ne predstavlja teret,.... lage po malo, svi oni koji kažu da obožavaju ženu bez ikakve šminke!
Nakon 30- 35-e te čekaju borice... prvo male pa onda sve primetnije... i ne veruj muškarcima koji kažu da vole nenašminkanu ženu! E sad to sve treba prilagoditi situaciji i ne treba se šminkati ujutro, kao za neki bal, koji se dešava uveče !
Š to se nenaspavanosti tiče... nisam baš dobar savetodavac. Nenaspavana sam nekih 20 godina unazad i eto, kako vidiš živim nekako... valjda se čovek navikne na to.
Teško je u isto vreme biti i supruga i majka i žena koja ima svoju priču ( da ne kažem nešto drugo
... pa po nekad moraš da budeš mađioničar u svakom pogledu... da bi sve opstalo...e ovde nemam nikakav recept, jednostavno to sama savladaš ili ne...
Ako smem da Ti dam ikakav recept, on bi glasio, uživaj u svakom momentu svog života koji se dešava sada... pa bio on lak ili težak... nikad ne znaš zbog čega se dešava sve to što se dešava...