Ljudi,
a zbog čega zaključavati ili brisati temu?
Tema \\\"Prodaješ li prijatelja za novac\\\" je, na žalost, danas, vrlo aktuelna.
Do pre jedan dan nisam napisala ime osobe.
Učinila je to sama i tek tada sam odgovorila na njen post, jer da nisam, bilo bi kao da prihvatam njene nebulozne tvrdnje. U odgovoru sam napisala gole činjenice.
Na tu temu nemam šta da dodam.
Dozvolićete, da ako neko nekog, za nešto optuži ovako javno, mora da iznese i činjenice.
Ako neko bez pardona kaže:
ninica napisao/la:
Lusy,kraj je tvojim lazima!...
Nece javnost dati osudu Lusy,vec sud!...
,
...onda treba i da kaže koje su to laži i za šta će mi to sud suditi... ili nije ni trebalo da se oglašava na forumu povodom teme.
Pre dve nedelje sam se našla sa Ninicom i konačni dogovor je bio da će pare u celosti vratiti do 1. februara.
Ovo očigledno prebacivanje težišta da sam ja \\\"krivac\\\" za nekakve stvari koja ona ni ne iznosi, već ga upetljava u neku priču, koja za svakog malo obavešenog čoveka, nema veze sa mozgom, prebacujući temu koja se zove \\\" potrošila sam tuđe pare\\\" i nemam blagu nameru da ih vratim i tačka, uvlačeći u celu priču i decu koja sa prvobitnom temom nema nikakve veze je stvar o kojoj treba da se divani, po meni, jer se to zove zloupotreba dece!!!, a sve u cilju izbegavanja obaveza da se potrošeni novac vrati.
Dakle na kraj pameti mi nije da se sa Ninicom prepucavam ovde na forumu, ali zahtevam da , pošto je iznela gore navedeno, napiše i obrazloženje!