Lepo je Ninice što si konačno priznala da si to ti i da nemaš blagu nameru da vratiš novac.
Ružno je što si u svom postu zaobišla pravu temu i nisi rekla istinu, za koju se toliko zalažeš na ovom forumu.
Ono što nisi znala je da je pas pre nego što je donet kod tebe na celih 24 sata, za koje vreme si ti potrošila navedene pare ( uplativši par meseci duga interneta, između ostalog...a posle se pozivala na bolesnu decu?!?), testiran na sve ekto i endo parazite i da 100% bio zdrav!
Postoji nalaz Veterinarskog instituta iz Novog Sada uzorka uzetog od psa o kojem divanimo od 29. 0ktobra,koji potvrđuju moje reči ( posedujem ga crno na belo!), a pas se našao kod tebe 2. novembra i odnet je 3. novembra, tako da sve tvoje reči o teškoj kožnoj bolesti koje su sa psom stigle kod tebe, padaju u vodu, a svaki i malo upućen čovek zna o čemu pričam. ( ovo će biti pikanterija za te tvoje advokate- oni su upućeni!)
Da te podsetim pas je imao ranicu na uhu od tuče sa drugim psima u prihvatilištu i za to si dobila te vodice da ispiraš ranu, a upravo zbog tih tuča sam i zamoljena da potražim drugo mesto za Miku!
Kod koje li je kožne bolesti inkubacija traje 22 dana? :blink:
Ta bolest ne postoji!
Googlujte malo i potražite sve o šugi , bolesti o kojoj Ninica priča, pa ćete se sami uveriti i u vreme inkubacije i u mogućnost prelaska sa nezaraženog psa na čoveka!? :blink: , pa čak pogledajte kako izgleda pseća šuga od koje oboli čovek, a koja se sama od sebe povlači za 10 dana i ide samo do kolena.
Nije li ti malo neobično da ja nisam dobila šugu,nikada, iako sam po čitave dane bila u prihvatilištu ili moja deca, ili deca naših radnika, ili naši radnici, ili naša omladina koja je malo, malo, pa bila tamo. Ajd budi iskrena sama prema sebi! Prema meni svakako nisi!
Žao mi je što su ti deca bila bolesna, ona zaista ništa nisu kriva, ali ćeš izvor bolesti morati da potražiš na drugoj strani! Ljudska i pseća šuga se mnogo razlikuju. Raspitaj se malo.
I pored najbolje volje ne mogu da nađem vezu izneđu novca koje si dobila i potrošila u roku od 24 sata i bolesti dece, koja je nastupila krajem novembra!
Ako ti je trebala materijalna pomoć za lečenje dece, trebala si mi reći , pa bih izbunarila neke pare negde.
Ovako?!?
Nije mi jasno da do dana današnjeg, iako si dobila mogućnost da potrošeni novac nadoknadiš, to nisi uradila nego si još i čitavu priču isplela koja nema blage veze sa istinom i devojkama iz inostranstva, od kojih si dobila novac.
Pobrkala si Ninice svoj privatni život sa inostranstvom!... (čitaj babe i žabe)
I još kažeš da je sreća tvoja što novac nisi vratila, jer sada ne bi imala šta da pišeš na forumu. Alal vera!
Moraćeš to kanda nekom drugom objasniti, al\\\' se bojim da će te puno više koštati.
..i da, kaži mi, molim te, na koji način sam ja to povredila tvoju decu?
Kaži svima te tvoje dokaze i tvrdnje, a i ja bih volela da ih čujem da sledeći put ne pogrešim, sem što sam se trudila da ti pomognem koliko je u mojoj moći, pa čak i da ti prolongiram vraćanje para za sada već više od 2,5 meseca!
Na poruku \\\" Novaca nema\\\", mislim da sam dala jedini komentar koji je bio do mene, ostalo će reći javno mnenje i oni čiji je novac!