___Hajde ljudi da konačno razrešimo ovo zamršeno klupko!
Tema koja je pokrenuta na becejonline-u je: \\\"za 100 dinara - osmeh\\\". Odziv je bio tako- tako.
Admini su rekli da će becejonline podržati ideju i pomoći šta mogu.
Nas nekoliko je okrenulo par telefona i tada sam zamolila Ninicu da zamoli Admine da naslov teme promene u
Akcija Osmeh! (okrenite prvu stranu teme... pa sve do pred kraj druge... tema nosi drugi naslov!)
Osmeh se ne kupuje za 100 dinara, osmeh se zaslužuje!
Stvorila se kritična masa i ugovoren je sastanak u Debelom. Već na 1. sastanku je bilo 5 organizatora i mnogo ljudi dobre volje, koji nisu bili na licu mesta, ali su čekali usmeni izveštaj da se uključe!!!Tog momenta se u stvarnosti začela ideja akcije koje je svakog dana dobijala novo odelo dakle dešava se prelazak sa virtuelnog u stvarno ... i tada svi organizatori u toj stvarnoj Akciji Osmeh imaju prava imena i prezimena i odgovaraju za neki deo akcije.
Gde je nastao problem?
Ovde:
ninica napisao/la:Lusy....
Voyac....
Niste se svega setili.
Naime,ova akcija je potekla sa ovog foruma.Najzasluzniji za pokretanje ove akcije je portal becejonline.Mnogi forumasi su bili spremni da tu akciju privedu kraju kako treba,i da ta decica dobiju Osmeh.
Recite mi gde se u izvestaju spominju
Marina,Boki,Ultra boys
vendi
sveta
ninica....
plavi zoro?
Gde?
Akcija je potekla odavde,i mislim da i ovi ljudi imaju sansu da budu spomenjeni.Znam,vec unapred,da cu biti ostro iskritikovana zbog ovog posta.Stajem na stranu svih ovih ljudi,koji su zeleli da pomognu,ali nigde se ne spominju.
Jutros sam dobila par poruka,nezadovoljstvo je veliko.
Mi smo BECEJONLINE!
Zasto se svi ti ljudi ljudi nisu oglasili kada je akcija pokrenuta?
Gde su bili?
OK,slazem se da je dobro da nas ima jos vise.Ali....ja stojim ispred becejonlin-a,i ispred svih ovih ljudi koji su nasi forumasi!
Ljudi,menjajte nesto,ili mnogo nas izlazi iz ove price!
Lusy,izvini,prvi put se ne slazem sa tobom!:(
Kako smo to mogli da izbegnemo?
Vrlo jednostavno...Okretanjem telefonskog broja Lusy (fix ili mob. Ninica ima oba, a zna i gde stanujem)ili nekog ko je upućen u širinu akcije.
... tako bar ja radim, ako mi nešto nije jasno! A verujem i svi oni koji žele da akcija uspe!
Lažima , patetici i licemerju ovde nije mesto!
Akcija je suviše ozbiljna da se igramo.
Bar ja tako mislim!
Dalje se nastavio storming u smislu logoa akcije.
I to smo mogli da izbegnemo samo da je bilo dobre volje da se problem prevaziđe- ovo ikap čitaju mnogi!!!... opet okretanjem telefonskog broja neke od odgovornih osoba koje znaju tok akcije. Oni koji su napravili problem, znaju telefone e- mailove, adrese stanovanja istih!!!
Zaduženja su podeljena, svako je trebao da se drži samo toga i da donese konkretnu materujalnu, stvarnu, stvar posla kojeg se prihvatio!
Ovo je trebao biti afirmativni period akcije... Podsećam Vas da je forum javni i da sve ovo što se kucka ovde čitaju i naši Partneri i Pokrovitelji... i samo sam čekala da se neko od njih javi!... i javio se Cveja ovde postom, a neki meni lično, da me pitaju o čemu se ovde radi!
Istog dana sam uputila Adminima privatni e- mail 28. 11. ... i do sada nisam dobila odgovor! Pokušala sam ponovo večeras.Čekam odgovor i dalje.. da vidimo šta nam dalje valja činiti!Kada nam situacija bude jasna sa forumom idemo dalje!
U ovom momentu jedan od troje glavih koordinatora čitave organizacije nije u zemlji.
Vraća se večeras kasno i već sutra ćemo imati sastanak.
Sve stvari pre realizacije akcije moraju biti jasne ko suza.
Mogu je raditi jedino ljudi koji imaju osmeh na licu, jer posao koji nas čeka je ogroman i radi se u stvarnosti!
Molim samo za još malo strpljenja i koga ne mrzi neka pročita sve potove od stane broj 1 pa će mnoge stvari biti jasnije.
@ Debeli Zmaj- Nekog ipak zabole ko je prvi na listi!... u protivnom ne bi bilo problema
... i Tebi se izvinjavam... na kraj pameti mi nije bilo da će se stvari ovako zakomplikovati!
Nabrajanjem ordanizatora i pokrovitelja akcija dobija na ozbiljnosti i prosto kada se upućuju molbe za donacije neko tamo gore levo mora biti napisan!
deo prvi