Autor Tema: Akcija OSMEH  (Pročitano 92052 puta)

Zoran Suboticki

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Akcija OSMEH
« Odgovor #135 poslato: Novembar 30, 2008, 03:09:35 posle podne »
Nisam shvatio najbolje: a koja je uloga Becejonline u svemu ovome , mislim u ovoj akciji?

velimir cvejanov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #136 poslato: Novembar 30, 2008, 06:58:18 posle podne »
A sta je, u stvari, to Becejonline..? Uostalom, ja uopste nemam internet, otkud ja ovde...

Zoran Suboticki

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #137 poslato: Novembar 30, 2008, 08:11:11 posle podne »
Cvejo, proveri šaht: možda ti negde pušća!

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #138 poslato: Novembar 30, 2008, 09:07:14 posle podne »
Gde odoste vi?

:blink:

Plavi_Zoro

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #139 poslato: Novembar 30, 2008, 10:22:33 posle podne »
Vi se prepirite koliko god hocete. Ja nisam ovako zamisljao ovu akaciju.Ovako ispalo, nadite krivca, koje to izazavao. JA radim svoj posao. Ja sam to ozbiljno shvatio. Vidim puno neozbiljnosti, tj. osecam. Sad sam se vratio iz  bratskog nam grada Congrada, sa 20 paketica, sa slatkisima, i za higijenu potrebnim stvarima. Kako vidim, iz ovih diskusija, JA cu morati to da razdelim, i podelicu deci sigurno. Kako vidim- osecam neki bi tu i politicke poene da izvuku-ostvare. JA za to nisam. Tu sam da pomognem,ako prihvatite moj pomoc, ali bre ljudi prestanite, da prostite,sa zajebancijama.Cast izuzecima, koji isto tako ozbiljno shvataju ovu akciju.Ja sam uspeo da ovu akciju dignem na Medjunarodni nivo, da li to nekom smeta??? hocu da znam, jer ovi ljudi darove davali iz srca.
I mante se prepirki. Za mene je vazno samo da 23 deca dobiju poklon, i da im vratimo \\\" Osmeh\\\" na lica ove dece.

Plavi_Zoro

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #140 poslato: Novembar 30, 2008, 10:25:26 posle podne »
rez napisao/la:
Citat
Nisam shvatio najbolje: a koja je uloga Becejonline u svemu ovome , mislim u ovoj akciji?

Daj REZ nezajebaj vise, znas da akcija krenula sa becejonline. com.:(

Zoran Suboticki

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #141 poslato: Novembar 30, 2008, 11:04:41 posle podne »
Zoro, nije zajebavanje. Malo šale. Nikom glava zbog toga neće otići.
Empirijski je dokazano da se humorom mogu prevazići mnoge stvari.

Ponavljam, mala šala. Nema zajebancije, nema politike. Radimo.
Samo ako i mi na naša lica namaknemo osmeh, bićemo u stanju na pravi način da organizujemo akciju OSMEH.

Da bi nešto organizovali za decu i sami moramo biti deca. Čisti. Nevini. Laki.

Zoran Sarajlija

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #142 poslato: Novembar 30, 2008, 11:20:12 posle podne »
A što bi uopšte pisali ko sve učestvuje !? Š ta koga zabole ko je prvi na listi:dry: :dry: :dry: ?

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #143 poslato: Novembar 30, 2008, 11:24:15 posle podne »
debeli zmaj napisao/la:
Citat
A što bi uopšte pisali ko sve učestvuje !? Š ta koga zabole ko je prvi na listi:dry: :dry: :dry: ?

Slazem se sa tobom.Vazno je da akcija uspe i da nam se sto vise ljudi prikljuci.Akcija je krenula odavde,sa becejonlina.Pridruzili su se ostali...odlicno,akcija ce imati veci uspeh.
Uzalud se prepiremo.
Vreme prolazi.
Treba raditi ljudi!:)

Hocemo li se sloziti vec jednom pa da krenemo?

Marina Kovacev

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #144 poslato: Decembar 01, 2008, 01:59:13 pre podne »
Ako cete iskreno - jako me nervirate.
Kada sam ucestvovala u ovakvim organizacijama sa svojim vrsnjacima i mladjima, bili smo efikasniji i brzi i bolji.
A sada?
Rez i Cvejo - vratite se temi.
Ninice - prvo si zastupala da becejonline treba da bude istaknut, a sada pises da uopste nije bitno.
Plavi zoro - tebi svaka cast sto radis nesto konkretno!
Molim vas da se pojavite na sastanku jer akcija od ove nedelje treba da krene sa realizacijom tj. prikupljanjem para. Dakle, kutije, molbe i zurke.

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #145 poslato: Decembar 01, 2008, 03:04:05 pre podne »
Marina,ja stojim iza svojih reci da becejonline MORA da bude istaknut!
Tema je odavde krenula i to mora da se postuje!
Neka se naljuti ko hoce,nije mi vazno,ali ja i dalje tako mislim.
Isto tako mislim da moramo sto pre da se sastanemo!:)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Akcija OSMEHHajde ljudi da konačno razrešimo
« Odgovor #146 poslato: Decembar 01, 2008, 04:04:11 pre podne »
___Hajde ljudi da konačno razrešimo ovo zamršeno klupko!

Tema koja je pokrenuta na becejonline-u je:  \\\"za 100 dinara - osmeh\\\". Odziv je bio tako- tako.
Admini su rekli da će becejonline podržati ideju i pomoći šta mogu.
Nas nekoliko je okrenulo par telefona i tada sam zamolila Ninicu da zamoli Admine da naslov teme promene u Akcija Osmeh! (okrenite prvu stranu teme... pa sve do pred kraj druge... tema nosi drugi naslov!)

Osmeh se ne kupuje za 100 dinara, osmeh se zaslužuje!

Stvorila se kritična masa i ugovoren je sastanak u Debelom. Već na 1. sastanku je bilo 5 organizatora i mnogo ljudi dobre volje, koji nisu bili na licu mesta, ali su čekali usmeni izveštaj da se uključe!!!Tog momenta se u stvarnosti začela ideja akcije koje je svakog dana dobijala novo odelo dakle dešava se prelazak sa virtuelnog u stvarno ... i tada svi organizatori u toj stvarnoj Akciji Osmeh imaju prava imena i prezimena i odgovaraju za neki deo akcije.

Gde je nastao problem?

Ovde:

ninica napisao/la:
Citat
Lusy....
Voyac....
Niste se svega setili.
Naime,ova akcija je potekla sa ovog foruma.Najzasluzniji za pokretanje ove akcije je portal becejonline.Mnogi forumasi su bili spremni da tu akciju privedu kraju kako treba,i da ta decica dobiju Osmeh.
Recite mi gde se u izvestaju spominju
Marina,Boki,Ultra boys
vendi
sveta
ninica....
plavi zoro?

Gde?
Akcija je potekla odavde,i mislim da i ovi ljudi imaju sansu da budu spomenjeni.Znam,vec unapred,da cu biti ostro iskritikovana zbog ovog posta.Stajem na stranu svih ovih ljudi,koji su zeleli da pomognu,ali nigde se ne spominju.
Jutros sam dobila par poruka,nezadovoljstvo je veliko.

Mi smo BECEJONLINE!

Zasto se svi ti ljudi ljudi nisu oglasili kada je akcija pokrenuta?

Gde su bili?
OK,slazem se da je dobro da nas ima jos vise.Ali....ja stojim ispred becejonlin-a,i ispred svih ovih ljudi koji su nasi forumasi!

Ljudi,menjajte nesto,ili mnogo nas izlazi iz ove price!

Lusy,izvini,prvi put se ne slazem sa tobom!:(

Kako smo to mogli da izbegnemo?
Vrlo jednostavno...Okretanjem telefonskog broja Lusy (fix ili mob. Ninica ima oba, a zna i gde stanujem)ili nekog ko je upućen u širinu akcije.

... tako bar ja radim, ako mi nešto nije jasno! A verujem i svi oni koji žele da akcija uspe!

Lažima , patetici i licemerju ovde nije mesto!

Akcija je suviše ozbiljna da se igramo.
Bar ja tako mislim!  

Dalje se nastavio storming u smislu logoa akcije.
I to smo mogli da izbegnemo samo da je bilo dobre volje da se problem prevaziđe- ovo ikap čitaju mnogi!!!... opet okretanjem telefonskog broja neke od odgovornih osoba koje znaju tok akcije. Oni koji su napravili problem, znaju telefone e- mailove, adrese stanovanja istih!!!
Zaduženja su podeljena, svako je trebao da se drži samo toga i da donese konkretnu materujalnu, stvarnu, stvar posla kojeg se prihvatio!

Ovo je trebao biti afirmativni period akcije... Podsećam Vas da je forum javni i da sve ovo što se kucka ovde čitaju i naši Partneri i Pokrovitelji... i samo sam čekala da se neko od njih javi!... i javio se Cveja ovde postom, a neki meni lično, da me pitaju o čemu se ovde radi!

Istog dana sam uputila Adminima privatni e- mail 28. 11. ... i do sada nisam dobila odgovor! Pokušala sam ponovo večeras.Čekam odgovor i dalje.. da vidimo šta nam dalje valja činiti!Kada nam situacija bude jasna sa forumom idemo dalje!

U ovom momentu jedan od troje glavih koordinatora čitave organizacije nije u zemlji.
Vraća se večeras kasno i već sutra ćemo imati sastanak.
Sve stvari pre realizacije akcije moraju biti jasne ko suza.
Mogu je raditi jedino ljudi koji imaju osmeh na licu, jer posao koji nas čeka je ogroman i radi se u stvarnosti!

Molim samo za još malo strpljenja i koga ne mrzi neka pročita sve potove od stane broj 1 pa će mnoge stvari biti jasnije.

@ Debeli Zmaj- Nekog ipak zabole ko je prvi na listi!... u protivnom ne bi bilo problema :)... i Tebi se izvinjavam... na kraj pameti mi nije bilo da će se stvari ovako zakomplikovati! :(
Nabrajanjem ordanizatora i pokrovitelja akcija dobija na ozbiljnosti i prosto kada se upućuju molbe za donacije neko tamo gore levo mora biti napisan!

deo prvi :)

Djordje P.

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
    • pivnicki.com
« Odgovor #147 poslato: Decembar 01, 2008, 04:07:15 pre podne »
nemam nekoliko logoa a hitno mi trebaju (kao i finalna verzija za logo akcije), da bih radio svoj deo posla:
logo \\\"osmeh\\\"
Kancelarija za mlade opštine Bečej
Unija srednjoškolskih parlamenata Bečeja
Grupa „Kosmopolite“ Gimnazija
Udruženje građana „Integra“
relax je napisao da misli da je sastanak u sredu... gde i u koliko sati?
da ne cekam sredu neka mi neko kaze da li treba jos neki logo osim:
Gradski portal www.becejonline.com
Kancelarija za mlade opštine Bečej
Udruženje za prava i zaštitu životinja „Taura“
Omladinski Klub Bečej - OKB
Unija srednjoškolskih parlamenata Bečeja
Filadendron Produkcija
Grupa „Kosmopolite“ Gimnazija
Udruženje građana „Integra“
Bečejska Inicijativa Građana - BiG
da se nadje u dzinglu?
za logo akcije je kasno da se prave varijante pa da se glasa i sl kao i da se mozda ukljuci neka osnovna skola da klinci osmisle logo.
neka bude kakav bude, makar i ono sto smo smuljali relax i ja (ok bez becejonline :) ).
patetiku ostavimo za samu dodelu poklona... poruke tipa \\\"ajmo ljudi deca chekaju\\\" nemaju efekta u ovoj temi.
hajde da pricamo samo dokle smo doshli.

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #148 poslato: Decembar 01, 2008, 04:17:34 pre podne »
deo drugi:

Molba za ljude dobre volje  i manje privatne preduzetnike izgleda nekako ovako :

Molbu za donaciju privrede neću ovde kačiti. Ko je zainteresovan neka se javi preko pm i dobija je na uvid :)

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #149 poslato: Decembar 01, 2008, 04:24:31 pre podne »
deo terći :

@ Lylla -  Molim Te javi na pm podatke firme! :)
@ Plavo_ Zoro bravo za paketiće... samo napred ovde politici nema mesta ! :)

@ Ninice vidim da nisi razumela suštinu organizacije i dalje insistiraš na nekim stvarima koje se rešavaju na drugačiji način. Slobodno se obrati ako nešto nije bilo jasno da ne stvaramo haos!

Da! Naredni sastanak sa svim organizatorima i svim zainteresovanim ljudima je planiran za sredu. Obaveštenje ovde :)