Hvala na razumevanju za odocnjavanje izvestaja.
Akcija “OSMEHâ€
Izveštaj sa sastanka održanog 25.11.2008. u KC „Debeli zmaj“
Prisutni: Lusy, Debeli, Brlebre i Voyac
Vreme: 16-18.30h
Izveštaj se oslanja na rad prethodne grupe koja je i zvanično inicirala formalni početak akcije, tako da sam se za izveštaj koristio prethodnim postom Marine the press i hvala joj na dobro koncipiranom kosturu
Prisutni su razgovarali o postojanu inicijative sa više strana i sa istim ciljem i konstatovali da najbolji efekti mogu da se postignu zajedničkim pristupom i jasnom podelom obaveza i odgovornosti. Ovo smo znali i ranije ali je bilo potrebno da se i „uživo“ utvrde stavovi
Kao što je na prvom sastanku postavljeno, cilj akcije je učiniti doček Nove Godine mnogo lepšim za decu koja žive u težim socijalnim životnim uslovima.
Aktivnosti kojima se misli ovo i učiniti su sledeće:
1. Kutije za novčane dobrovoljne priloge
2. Donacije od sponzora – privatnici, firme, banke i Opština
3. Humanitarna žurka u klubu \\\"Stage\\\"
4. Humanitarna svirka u KC “Debeli zmajâ€
5. Humanitarna svirka u Rock caffe-u “Floydâ€
6. Humanitarna svirka u “Penny Laneâ€- u (17.12.2008.)
7. Finalna manifestacija u Pozorišnom Klubu (23.12.2008. Deda mraz performans, Bečej punx i drugari u obradama dečjih pesmica
)
8. Devet (9) Deda mrazova
9. Sakupljanje priloga po školama
10. Medijska pokrivenost – Plakati, flajeri, radio džingl, video klip
1. Plan je da se kutije za dobrovoljne priloge postave u supermarkete CBA, KTC, Ziper, kao i u osnovne i srednje škole, banke i kafiće.
Odgovorne osobe (OO) za ovaj deo posla: Lusy, Unija sredjoškolskih parlamenata Bečeja, Kosmopolite, OKB volonteri
2. U pripremi su zvanične molbe koje će biti upućene privatnicima, većim firmama, Bankama i Opštini
OO: Lusy, Voyac, Tata Boris
3.,4.,5.,6. Tačni datumi za žurke, svirke kao i izvođači biće naknadno utvrđeni, za sada imamo samo Penny, 17.12.
OO: Vlasnici lokala
7. E ovo će biti spektakl ïŠ, očekujemo pun „Pozorišnjak“! Prvi deo, performans Deda mrazova, ako sam dobro razumeo, već se sprema tekst, nakon toga nastup nekoliko bendova iz Bečej Punx škvadre, kao i podela jednog dela paketića.
OO: brlebre, Bečej Punx,
8. Deda mrazovi i to 9 komada. Plan je da se dan pre finalne manifestacije (ili na sam dan, treba utvrditi) pošalju 9 deda mrazova po celoj opštini. Dakle, ne samo po varoši već i po drugim mestima, čime akcija dobija obrise prave opštinske akcije. Isti će na ranije određene adrese i nositi paketiće po kućama i izvoditi kraći nastu u stilu klasičnog Deda mraza (kreativna obuka je već u započeta).
OO: Debeli zmaj, brlebre
9. Pogledati pod 1.
10. mediji će biti pokriveni na sledeći način: Konferencija za štampu, Radio džingl (na radio Active), video klip (na INFO kanalu), plakati, flajeri.
OO: Radio i video: Filadendron, Š tampani materijal – axl i RELAX
Ako sam nešto propusti, a nije isključeno da nisam, molio bih kolege koji su bili prisutni na sastanku da dodaju.