Vidim da je Lusy napisala da ce njen 4000. post biti izvestaj sa sastanka u vezi akcije \\\"Osmeh\\\", ali su do kraja meni dodelili taj zadatak, tako da ce se njen jubilarni post (kada postaje 3. doktor foruma
) prikljuciti sa impresijama i utiscima.
*evo tata Borise, ni sminku nisam skinula!
Dakle; sastanak se odrzao u Kulturnom centru \\\"Debeli zmaj\\\" 22.11.2008. u trajanju od 17 do 19h
Prisutni: Ninica, Lusy, Tata Boris, Axl, Boky, Iwa, Bruno i moja malenkost
Pa, bili smo vredni...
Evo kako je osmisljen \\\"kostur\\\" akcije:
Cilj: sakupiti dovoljno novca i kupiti oko (broj tacno treba utvrditi u centru za socijalni rad) 150 paketica za socijalno ugrozenu decu na teritoriji Beceja. Paketice ce deliti deda Mraz na finalnoj veceri akcije koja ce biti odrzana u Pozorisnom klubu poslednje nedelje decembra (datum tacno odrediti)
Zvanicni organizatori: becejonline, TAURA, OKB, Srednjoskolski parlamenti, grupa \\\"Kosmopolite\\\", Info kanal(?) i svi ljudi dobre volje
Nacini prikupljanja sredstava:
1. Kutije u koje ce se ubacivati dobrovoljni prilog u zamenu za karticu/nalepnicu - bice postavljene na javnim mestima po gradu 2-3 nedelje (tim Kosmopolita)
2. Donacije od sponzora - manjih privatnika i vecis firmi; trazenje novcane pomoci koja ce biti uplacena na ziro racun (Ninica+3+Boky; Tata Boris+Lusy)
3. Humanitarna zurka u klubu \\\"Stage\\\" (odrediti tacan datum); iznos sakupljen od svih ulaznica (Axl, Marina, Bruno, Dunja)
4. Sakupljanje priloga po skolama (Vasker)
5. Oglasi u medijima sa ziro racunom kako bi pojedinci mogli da uplate svoj doprinos (Lusy)
Dodatne aktivnosti:
- odrediti tacan broj dece (Angela+Marija+Iva)
- prevoz dece za dodelu paketica (Ninica)
- medijska podrska (Lusy)
- stampa (Relax, Rez, Axl)
- kupovina i pakovanje paketica (svi - kada se sakupi novac)
- ugovoriti Deda Mraza (Tata Boris)
- Pozorisni klub (Lusy -> Cveja)
- molbe i obavestenja za kutije kuca Marina, na madjarski prevodi Boky, stampa ih Lusy kod Reza i deli ljudima zaduzenim za taj deo posla
Nadam se da mi nesto nije promaklo. Ako jeste, dopisite.
I DALJE SU I VISE NEGO DOBRODOSLI SVI KOJI ZELE DA SE UKLJUCE I NA BILO KOJI NACIN DOPRINESU OVOJ AKCIJI!