Autor Tema: Akcija OSMEH  (Pročitano 95268 puta)

Bojan Maletic

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Akcija OSMEH
« Odgovor #240 poslato: Decembar 16, 2008, 12:49:09 pre podne »
ja radim do 17h,tako da cu se informisati sa foruma sta ste se dogovorili :)

Bojan Maletic

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #241 poslato: Decembar 17, 2008, 06:31:31 pre podne »
Gde je izvestaj? Jel bilo sastanka? Dokle se stiglo sa akcijom? Ja sam radio do 17h pa bih voleo da se informisem... Hvala :)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #242 poslato: Decembar 17, 2008, 06:58:19 pre podne »
Radi se Boky! :)
Upravo sam se vratila sa potpisivanja donatorskih ugovora!
evo ga...

Drugari :)

Izveštaj sa sastanka organizacionog tima održanog danas u 15 sati u Pozorišnom klubu.
Prisutni:
Plavi Zoro, Mia, Marija, Brle, Voyac i moja malenkost.

Sreli smo se da vidimo gde smo u celoj akciji Osmeh.
Uplate su krenuuuuuleeee!!!

Dogovoreni su termini za podelu paketića u  naseljenim mestima. Ostalo je da Voyac sve to potvrdi sa sekretarima mesnih zajednica.
Dogovoreno je da:

27.12. podelimo paketiće deci u BPS i BG, a 28. 12 u Poljanicama, Mileševu Drljanu i Radičeviću u salama mesnih zajednica za svu decu, nema terena. ( ovo treba da potvrdi Voyac. )

22. i 24. u  Bečeju naši terenski Deda Mrazovi idu na naznačene adrese , a 23 je finale u Pozorišnom klubu, kao što smo i planirali.

Do sada je uplaćeno oko 80 000 dinara.
U toku dana je napravljeno mnogo kontakata sa privredom Bečeja i od sutra se očekuje veći priliv para.

Molim ljude dobre volje da se u narednih 3 dana angažuju maksimalno!

Ono sto Voyac nije napisao na forumu je  da je juče direktno bio uključen u Radio Novi Sad i pričao je o akciji Osmeh. :)
Akcija Osmeh je prepoznata od strane B 92  kao jedna od 5 najvećih humanitarnih akcija u Srbiji, objavljeno juče ujutro.

Molim sve ljude dobre volje da se u nedelju u 16 sati pojave u Pozorištu, kako bi spakovali paketiće!
Zvanično će tada i biti novi sastanak organizacionog Tima!

Ako nekom trebaju bilo kakve molbe za donaciju, javite ! :)

Marina Kovacev

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #243 poslato: Decembar 17, 2008, 07:24:33 pre podne »
Bela mi je rekla da se javila zena iz neke apoteke i da zeli da pokloni neke stvari za higijenu (verovatno ce detaljnije biti obavesten Voyac)... :)
U najvecih 5 humanitarnih akcija u Srbiji?! juhu! :woohoo:
Vidimo se u nedelju... ;)

Goran Relic

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #244 poslato: Decembar 17, 2008, 02:04:44 posle podne »
Molim drage nam Filadendronce da sav ovaj kurmšlus zabeleže kako bi posle svega mogli uživati gledajući ceo tok akcije.

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #245 poslato: Decembar 17, 2008, 07:31:52 posle podne »
I ja bih jos jednom zamolila sve ljude dobre volje da se prikljuce akciji!
80 000 za sada nije dovoljno,a malo je vremena!

Ljudi,podarite i vi osmeh!:)

Axl Axl

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #246 poslato: Decembar 17, 2008, 10:55:40 posle podne »
Da li se večeras vidimo u Peniju???

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #247 poslato: Decembar 18, 2008, 12:39:23 pre podne »
Večeras se vidimo u Peniju! :)

Svirka počinje u 9( malopre sam se čula sa gazdom )

Kutiju će konobari da prošetaju par puta po kafiću, pa ko hoće da ubaci neki prilog, dobrodošli :)

Axl Axl

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #248 poslato: Decembar 18, 2008, 06:54:57 posle podne »
Klasika, izgleda da je loše vreme tj. kišica pokvarila dešavanje u Peniju, bilo nas je 50ak sinoć, baš nejasno, te svirke u Peniju su tradicionalne sredom...

Večeras Stage...

Plavi_Zoro

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #249 poslato: Decembar 18, 2008, 07:48:07 posle podne »
Sve mislim da ni u Stageu neće biti više. Kad su pare u pitanju..... e onda su neki  teški ko \\\" beton\\\". Ajmo ljudi, ajmo da vratimo Osmeh na lice deci. :chatting: :dabome: :dobarsiti: :kolce:

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #250 poslato: Decembar 19, 2008, 01:16:04 pre podne »
Danas stiglo 50 prelepih šolja iz Prizme  (lepše šolje u životu nisam videla)  sa smokićem i čokoladom 5o paketića koje bi svako poželeo. Iz apoteke Europharm 5 bogatih paketića sa sredstvima za higijenu. Na računu do danas oko 140 000 dinara. :)

14 molbi je upućeno bankama. Sve smo ih obišli i kažu da su sve molbe u filijalama. Novac neće stići do 23 :( , ali rekoše da će stići, ako filijale odobre, u januaru, pa ćemo  dečici tada kupiti cipele ili šta već bude trebalo. Od banaka smo tražili po 10 000 dinara.

Sutra u 17 sati se skupljaju donatorske kutije iz škola.
U nedelju u 12 sati ( podne) iz tržnih centara i kafića.
Molim nekog ko ima veći, siguran prostor da se javi! :)

@ Relax, Filadendronci vredno snimaju :)

Vidimo se na žurci u Stage-u! :)
Nemojte da vas mrzi, prošetajte i povedite društvo!

Čeka nas još svirka u Debelom Zmaju 20!
... pakovanje paketića i podela po već napisanim terminima.

:)

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #251 poslato: Decembar 19, 2008, 07:14:21 posle podne »
Dragi prijatelji,

Ko još nije uplatio ili donirao u robi akciju Osmeh, a želi, može to učiniti, uplatom na račun 105-6500091-54, svrha uplate je: za akciju Osmeh, primalac je Taura- Bečej za akciju Osmeh ili kontakt telefon  063 527 345.

Svaka donacija je ispraćena ugovorom o donatorstvu, bilo ona u novcu ili robi i dobrodošla je! :)

Pozovite svoje prijatelje da se i oni odazovu akciji Osmeh.

Svi donatori i pokrovitelji akcije će biti navedeni na konferenciji za medije , nakon finala! :)

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #252 poslato: Decembar 20, 2008, 04:10:20 pre podne »
Evo, ako nekog zanima.

Danas su pokupljene donatorske kutije iz škola.
Četrvoročlana ekipa ( Helena, Vasker, Ana i moja malenkost)je raspečatila kutije i rezultat je sledeći:

Osnovne škole

1. Petefi Š andor -     1713 dinara
2. Zdravko Gložanski-  1230 dinara
3. Sever Đurkić -       810 dinara
4. Š amu Mihalj -        304 dinara

Srednje škole

1. Ekonomska - u ponedeljak ćemo znati iznos, došlo je do zabune, jer ekonomci rade više akcija.
2. Tehnička -   720 dinara
3. Gimnazija-  1087 dinara

Ukupno sve škole: 5 864,00 dinara.

Ovo će naravno biti objavljeno u medijima.
Hvala svim đacima i učiteljima/nastavnicima/profesorima, koji su pomogli akciju Osmeh :)

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #253 poslato: Decembar 20, 2008, 05:57:12 pre podne »
I ja se zahvaljujem svima koji su dali svoje priloge!:)
Ne mogu da kazem da sam zadovoljna ovom cifrom,ali sta je,tu je....

Hvala svima!:)

Bojan Maletic

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #254 poslato: Decembar 20, 2008, 07:26:48 pre podne »
Evo da i ja iznesem svoje misljenje u ovoj temi,valjda ce se naci neko ko ce i procitati, i ko ce pomisliti da je zanimljiva,bar donekle,svaka kritika je nedobrodosla...:)
E pa ovako,da se malo prisetimo nekih stvari:
Sama ideja da se radi neka humanitarna akcija u Beceju pred novogodisnje praznike je potekla sa naseg foruma tako sto je nasa draga forumasica Ninica pokrenula novi temu 100 din OSMEH ciji je cilj bio da svi aktivni forumasi daju svoj skroman prilog u iznosu od 100din.da bi se skupila neka svota novca da se obezbede skromni paketici nekolicini siromasne dece,svi mi znamo koja su ta deca,vidjamo ih svaki dan,gladne,bose,musave,promrzle....
Medjutim ja mislim da cak ni inicijatorka cele ideje nije mogla ni da pretpostavi u sta ce njena ideja prerasti...
Tema becejonline foruma \\\"100din OSMEH\\\"  je prerasla u jednu veliku akciju pod nazivom OSMEH (taj momenat mozete i videti ako pocnete redom da citate postove u ovoj temi)
Osnovni cilj akcije \\\"OSMEH\\\" je da se skupe  sredstva za izradu i dodelu novogodisnjih paketica za materijalno najugrozeniju decu sa teritorije opstine Becej....
Cela ideja je tolliko \\\"porasla\\\",i \\\"ojacala\\\" da su nam se pridruzile jos 12 organizacija (zajedno smo jaci) :laugh: :
Gradski portal :becejonline
Kancelarija za mlade opstine Becej
Udruzenje za prava i zastitu zivotinja \\\"Taura\\\"
Omladinski klub Becej-OKB
Unija srednjoskolskih parlamenata Beceja
Filadendron produkcija
Drustvo prijatelja dece\\\"Kosmopolite\\\" i Gimnazija
Udruzenje gradjana \\\"Integra\\\"
Becejska Inicijativa Gradjana-BIG
LPA za decu Opstine Becej
Becej punx,i svi ostali,izvinjavam se ako sam nekog izostavio
I naravno svi ljudi dobre volje,kojih ima dosta,to se vidi po dosadasnjim rezultatima,jer su rezultati sa terena pozitivni...
Nekoliko humanitarnih koncerata i zurki je odradjeno,ostalo je jos nekoliko da se odradi pa vas molimo da se i tu pojavite u sto vecem broju,slobodno pozovite drustvo,bracu sestre,babe dede,ujake ,tetke...:)
Ne slazem se sa Ninicinom konstatacijom u kojoj kaze da je nezadovoljna cifrom...
Ljudi uhvatili smo zalet,kotrljamo se,odradicemo akciju,donacije i dalje stizu sto u robi,sto uplatama na racun....
U nedelju imamo sastanak u Pozorisnom klubu u 16h i molimo sve ljude koji ucestvuju u akciji da dodju na pripremu paketica...
Posle podele paketica ,i posle nove godine,akcija \\\"OSMEH\\\" nece stati,u planu nam je da trajemo 365 dana u godini,i da smo uvek na raspolaganju onima kojima smo najpotrebniji,hvala svima koji su nam pomogli i koji ce nam na bilo koji nacin pomoci,idemo dalje....:)
Pozdrav svima i ziveli