Evo da i ja iznesem svoje misljenje u ovoj temi,valjda ce se naci neko ko ce i procitati, i ko ce pomisliti da je zanimljiva,bar donekle,svaka kritika je nedobrodosla...
E pa ovako,da se malo prisetimo nekih stvari:
Sama ideja da se radi neka humanitarna akcija u Beceju pred novogodisnje praznike je potekla sa naseg foruma tako sto je nasa draga forumasica Ninica pokrenula novi temu
100 din OSMEH ciji je cilj bio da svi aktivni forumasi daju svoj skroman prilog u iznosu od 100din.da bi se skupila neka svota novca da se obezbede skromni paketici nekolicini siromasne dece,svi mi znamo koja su ta deca,vidjamo ih svaki dan,gladne,bose,musave,promrzle....
Medjutim ja mislim da cak ni inicijatorka cele ideje nije mogla ni da pretpostavi u sta ce njena ideja prerasti...
Tema becejonline foruma \\\"100din OSMEH\\\" je prerasla u jednu veliku akciju pod nazivom
OSMEH (taj momenat mozete i videti ako pocnete redom da citate postove u ovoj temi)
Osnovni cilj akcije \\\"OSMEH\\\" je da se skupe sredstva za izradu i dodelu novogodisnjih paketica za materijalno najugrozeniju decu sa teritorije opstine Becej....
Cela ideja je tolliko \\\"porasla\\\",i \\\"ojacala\\\" da su nam se pridruzile jos 12 organizacija
(zajedno smo jaci) :laugh: :
Gradski portal :becejonline
Kancelarija za mlade opstine Becej
Udruzenje za prava i zastitu zivotinja \\\"Taura\\\"
Omladinski klub Becej-OKB
Unija srednjoskolskih parlamenata Beceja
Filadendron produkcija
Drustvo prijatelja dece\\\"Kosmopolite\\\" i Gimnazija
Udruzenje gradjana \\\"Integra\\\"
Becejska Inicijativa Gradjana-BIG
LPA za decu Opstine Becej
Becej punx,i svi ostali,izvinjavam se ako sam nekog izostavio
I naravno svi ljudi dobre volje,kojih ima dosta,to se vidi po dosadasnjim rezultatima,jer su rezultati sa terena pozitivni...
Nekoliko humanitarnih koncerata i zurki je odradjeno,ostalo je jos nekoliko da se odradi pa vas molimo da se i tu pojavite u sto vecem broju,slobodno pozovite drustvo,bracu sestre,babe dede,ujake ,tetke...
Ne slazem se sa Ninicinom konstatacijom u kojoj kaze da je nezadovoljna cifrom...
Ljudi uhvatili smo zalet,kotrljamo se,odradicemo akciju,donacije i dalje stizu sto u robi,sto uplatama na racun....
U nedelju imamo sastanak u Pozorisnom klubu u 16h i molimo sve ljude koji ucestvuju u akciji da dodju na pripremu paketica...
Posle podele paketica ,i posle nove godine,akcija \\\"OSMEH\\\" nece stati,u planu nam je da trajemo 365 dana u godini,i da smo uvek na raspolaganju onima kojima smo najpotrebniji,hvala svima koji su nam pomogli i koji ce nam na bilo koji nacin pomoci,idemo dalje....
Pozdrav svima i ziveli