Autor Tema: Akcija OSMEH  (Pročitano 92061 puta)

Zoran Sarajlija

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Akcija OSMEH
« Odgovor #165 poslato: Decembar 02, 2008, 05:32:17 posle podne »
jebitačno sa reči na dela :tapsh: :tapsh: :tapsh:bravo za odlučnost i volju

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #166 poslato: Decembar 02, 2008, 05:33:06 posle podne »
Odličan izveštaj,
 malko ću dopuniti :)

Axl napisao/la:
Citat

*Da bi se sutra kod Relaxa mogle pripremiti glasačke kutije (koje napokon imaju neku kvalitetnu ulogu), sem onih šarenih koje su već rešene, i oblepiti, i Lusy i Axl da raznesu po terenu- uz svesrdnu pomoć drugara nam iz Unije SŠ P. Kosmopolita i Okb-a. Axl i ja smo vožači! :)

*Potvrđeni su termini za propratne svirke/žurke na kojima će biti skupljani dobrovoljni prilozi u vidu ulaznica (slatkih i novčanih)

17.12. svikra u Peniju
18.12. party u Clubu Stage
19.12. svirka u Floydu ?
20.12. svirka u Zmaju

Ovo treba da se potvrdi:
12. 12. žurka u Pozorišnom klubu

Voyac & osoba ž.p.k.z.m.j.- ovo mi se najviše sviđa :laugh:
... i da Dorde radi video , Brle audio džingl, Axl palate i flajere, takođe sa  osobom ž.p.k.z.m.j. ;)

Napomena:
Na sastanak koji će se održati u  SREDU 03.12. 2008. godine U 17h u Glavnoj ulici br. 47 , pozvani su svi iz organizacije, predstavnici kafica/klubova/kulturnog centra/pozorišta, kao i svi ljudi dobre volje koji žele da pomognu.

Dobrodošli!

Marina Kovacev

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #167 poslato: Decembar 02, 2008, 05:35:41 posle podne »
debeli zmaj napisao/la:
Citat
jebitačno sa reči na dela :tapsh: :tapsh: :tapsh:bravo za odlučnost i volju

:)  slazem se! Upadljiv napredak u odnosu na prethodne dane...

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #168 poslato: Decembar 03, 2008, 01:34:29 pre podne »
U okviru humanitarnih manifestacija danas je potvrđeno:

12.12 - Trance party- Pozorišni klub
14 12.- svirka u Floydu

... sutra nakon sastanka o detaljima akcije.

:)

Zoran Sarajlija

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #169 poslato: Decembar 03, 2008, 05:03:32 posle podne »
pojedoh se živ...jel ž.p.k.z.m.j - ženska persona koja zna mađarski jezik??molim za brz odgovor.ništa se drugo ne uklapa

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #170 poslato: Decembar 03, 2008, 06:25:46 posle podne »
tajna Debeli Zmaju... tajna  ;)

velimir cvejanov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #171 poslato: Decembar 03, 2008, 07:43:48 posle podne »
živahna plavuša koja zmaja malko jedi...

Zoran Sarajlija

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #172 poslato: Decembar 04, 2008, 04:13:39 pre podne »
čista radoznalost...

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #173 poslato: Decembar 04, 2008, 05:50:58 pre podne »
cveja napisao/la:
Citat
živahna plavuša koja zmaja malko jedi...

Netačan odgovor Cvejo! :)

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #174 poslato: Decembar 04, 2008, 06:30:13 pre podne »
Evo i izvestaja sa vecerasnjeg sastanka.
Znaci sastanak se odrzao u Glavnoj ulici broj 47,i trajao je,verovali ili ne,od 17h-19.40h
Na sastanku su prisustvovali:Dorde,Axl.Lusy,Brle,PetarBela,Marija,Tata Boris,Relax,Bruno,Boki 81,Iva,Voyac,Mia i Ninica.

Uvodnu rec smo dali Lusy da nase nove drugare upozna sa akcijom\\\"OSMEH\\\"
Prva recenica koju smo culi od Voyaca je bila:\\\"Pa ovo je najuspesniji sastanak forumasa do sada!\\\"Salu na stranu,veoma smo vredno radili i utvrdili sledece:
-Pored onih jedanaest nevladinih organizacija,prikljucio nam se jos i Becej Punks,koji ce imati veliku ulogu u ovoj akciji.Vec vredno rade i smisljaju muziku za finale.

Na sastanku su utvrdjeni datumi humanitarnih manifestacija,tj. zurki i svirki ,koje ce se odrzati
12.12 u Pozoristu
14.12 Floyd
17.12 Penny
18.12 Stage
20.12 Debeli Zmaj

Ulaznice za zurke ce biti dobrovoljni prilozi.
-Osmisljen je jedinstven logo koji ce predstavljati nasu akciju i koji ce se nalaziti na plakatima,flajerima i donatorskim kutijama.

-Uradjen je pecat.Za to je zaduzen Relax.On stavlja i logo na donatorske kutije i stampa kese.

-Napisane su dvojezicne molbe i donatorska pisma

-Utvrdjen je broj dece.

-Obezbedjene su donatorske kutije koje okb,Unija srednjoskolskih parlamenata i grupa Kosmopolite sutra postavljaju u kafice.U petak se donatorske kutije postavljaju na javnim mestima,vecim trznim centrima i skolama.

-Po skolama ce kruziti knjiga obavestenja.

-Posao oko video i audio spotova za koje su zaduzeni Dorde i Brle,napreduje,i bice obavljen do naznacenog roka.

-Donatorska kutija ce biti postavljena i na Novogodisnjem vasaru,za koju ce biti zaduzen BiG.

-Do 08.12 ce biti gotovi plakati i flajeri.Za ovaj deo posla je zaduzen Axl.

-U dogovoru sa Filadendron Produkcijom i clanovima organizacionog tima,snimace se film o akciji OSMEH.

-Odredjeni su koordinatori akcije a to su
Lusy-063-527-345
Dorde-064-200-84-13
Axl-063-544-321
Voyac-060-131-99-01
Brle-za finale akcije i Deda Mrazove.Njegov broj telefona cemo objaviti kasnije,pred samo finale.

-Dogovoreno je da ce decu koja zive na prostoru Mileseva,Drljana,Poljanica,Backog Petrovog Sela ,Radicevica i Backog Gradista posetiti nasi Deda Mrazovi u njihovim mesnim zajednicama,i uz prigodan program i OSMEH podeliti im paketice.

-Jos jedno vazno obavestenje.Na svim donatorskim kutijama bice rasporedjeni blokcici koji se sastoje iz dva dela, numerisani su i poseduju pecat i logo akcije\\\"OSMEH\\\".
Molimo sve ljude dobre volje,koji ubace svoj prilog u kutiju,da jedan deo blokcica otcepe i sacuvaju negde u krajicku novcanika.Pri zavrsetku akcije,odrzacemo tombolu gde ce biti izvuceni neki od VAS.Nagrade ce biti skromne ali lepe,shodne nasoj akciji.

-Organizovani su timovi za marketing i dodelu donatorskih molbi.Boki,Ninica+4,Tata Boris,Lusy

-Najavljena je konferencija za stampu za utorak 09.12 u 12.00h.
Voyac I Boki ce u najboljem svetlu prikazati ovu akciju javnosti.Svi mediji ce biti obavesteni.

Ova akcija je od istorijskog znacaja za nas grad.Dvanaest nevladinih organizacija se prikljucilo akciji\\\"OSMEH\\\".
PRIKLJUCI SE I TI!:)

Sledeci sastanak je zakazan za subotu,06.12 2008  u Pozorisnom klubu.
A 12.12 u Pozorisnom klubu na zurci
Slavimo Voyacov rodjendan!:)
(Ovo ti je Voyac za onaj aplauz);)

Nadam se da nisam nista propustila i zaboravila.Ako jesam molim forumase koji su bili na sastanku da se nadovezu!

Akcija OSMEH krece!

Vojislav Prkosovacki

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #175 poslato: Decembar 04, 2008, 03:42:05 posle podne »
Svaka cast na izvestaju!

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #176 poslato: Decembar 04, 2008, 07:11:30 posle podne »
Odličan izveštaj Ninice! :)

Ja bih malo o utiscima.

Sastanak je održan u središnjoj prostoriji, novih prostora koji je data na korišćenje mladim ljudima našeg grada.
Sedeli smo na žutim, crvenim, plavim i zelenim stolicama u krug oko veeeelikog stola.
Pored nas u biblioteci igračaka dešavala se radionica, tako da je naše rasprave ponekad prekidao dečiji glasić ili smeh.

Prostor odličan za rad.
Osmeh na licima prisutnih.
Veliki entuzijazam i želja da se sve dobro postavi.
Jasna podela zadataka.

Odličan sastanak u opuštenoj varijanti, ali ozbiljno koncipiran, jer je akcija ogromna i ne dozvoljava grešku.

Pravili smo jednu pauzu pred sam kraj, a tada smo se vratili i napravili zaključke.

Dakle novi sastanak svih organizatora i svih ljudi dobre volje je već u subotu o6. 12. u  Pozorišnom klubu, da vidimo šta smo do tada uradili na terenu i da li smo nešto propustili.... a nakon toga ostajemo na prezentaciji filmova naših drugara iz Filadendrona. :)

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #177 poslato: Decembar 04, 2008, 07:43:09 posle podne »
Hej drugari!:)

Imam veliku cast da vas pozdravim sve u ime Ultra Boysa.
I pored svojih problema,on se odazvao nasoj akciji.Naime,njegov paket slatkisa  stize u petak u Debeli Zmaj!
Pored slatkisa,obezbedio je i deset dvd crtanih filmova!Nadam se da se nece naljutiti ako citiram deo njegove poruke!(A znam da nece):)

....\\\"Ja znam da ti klinci nemaju uslova ni za zivot.a ne za dvd,pa cu vam i to poslati ,pa vi vidite sta cete sa tim,da li prodati pa ubaciti u kutije pare,ili razdeliti.Uglavnom ja cu i to poslati!...\\\"

Ultra Boys hvala ti u ime svih nas i u ime te decice.Svaka pomoc je dobrodosla jer mi necemo stati samo na ovoj akciji.Bice tu jos mnogo slicnih akcija,koje ce usreciti te malisane!

Petar Vidovic

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #178 poslato: Decembar 04, 2008, 09:25:08 posle podne »
oket, kontaktirao sam sa sat-traktom.
potreban mi je jedna donatorska molba sutra do 18h, da se ostavi u klubu, oket?
napisacu sada molbu st-cable za cirkularni mail.

kid je uradio plakat za zurku 12-tog, sutra ce biti uradjen, i istaknut po gradu.
okb cupka i ceka da se rastrci.. :lol:

:)

Bojan Maletic

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #179 poslato: Decembar 05, 2008, 02:20:46 pre podne »
Ja zelim da vas obavestim da smo Voyac i ja bili vredni danas,zelim da pohvalim Voju koji je bio maksimalno angazovan i na vreme mi poslao tekst za konferenciju za novinare,na srpskom i madjarskom jeziku,uz moje sitne stilske prepravke tekst na madjarskom jeziku je adaptiran i spreman za konferenciju :)  :tapsh:
Vidimo se u utorak 09.12.2008 u 12h u maloj sali opstine Becej