Ovo se zove
patetika...
ninica napisao/la:....
....
Ljudi deca cekaju osmeh,hajde da zaboravimo na sve.Hajde da im pruzimo to,toliko malu stvar....
Hajde da im pruzimo Taj OSMEH!!!!:)
Manite se licnih bproblema,kojih ja npr.imam,manite se politickih opredeljenja,manite se svega onog sto je bilo.sto je sad i sto ce biti....Zivite za tu decu!:)
Poklonite im osmeh....
Oni su sami.
Nemaju roditelje kao sva druga deca sa kojima bi delili sve svoje tuge i radosti.
Nemaju igracke.
Nemaju obucu.
Nemaju odecu.
LJUDI...ONI NEMAJU STA DA JEDU.....
...to svi
znamo i zato i radimo akciju, koja je imala šanse da preraste u nešto više!... nisam prva koja je napisala da se manemo patetike!
Laž je kad se meni izviniš , a na forumu se dokuckavaš sa drugima i pričaš drugačije! Naravno da neću kao ti objaviti tu poruku, al\\\' sam je sačuvala... Objavi slobodno i moj odgovor ... i nju sam sačuvala.
Licemerje je kad ne ispuniš svoju obavezu koju si davno trebala a ovde pričaš o poštenju!... ovo takođe neću napisati, ali već se priča po Bečeju!
Da i licemerje je takođe kada objaviš
deo privatne poruke sa foruma, a ja sam koji post pre zamolila G-đu Lyllu da mi pošalje podatke!.. i molim za objašnjenje gde ti u toj poruci vidiš laž, patetiku i licemerje!
Ukazala sam na problem sa idejom da se problem reši! Ako problem ne lociramo ne možemo ga ni rešiti. Pri ovome nisam mislila da je Ninica problem, nego kao što sam joj i napisala veče pre nego što je objavila post, koji je odložio Akciju Osmeh, da je problem u komunikaciji i da je treba poboljšati!- ... ma evo citiraću i ja pm:
>>Lusy wrote:
>>Pozdrav Ninice,
>>vidim da si prijavila 4. ljudi za orgazizaciju. Super! još se dakle gojimo
>>Organizatori ne mogu da ostanu anonimni.
>>Moraju da se jave imenom. Ne mogu da budu tajna.
>>Nadam se da se razumemo
>>Donatori mogu da budu anonimni, ako to žele, organizatori ne!
>>
>>Ako želimo da ova akcija bude uspešna, moramo se jako dobro organizovati.
>>Jedino u čemu za sada škripimo, je po meni komunikacija, jer organizacioni tim mora delovati kao jedan.
>>Razmisli o načinu poboljšanja komunikacije, naravno da ću i ja... laku noć Ti želim
27. novembra uveče pre objavljivanje Ninicinog posta koji se navodi gore!
Izvinjavam se na off-u... samo moram da postavim stvari na svoje mesto! Ako me neko javno napadne, javno se i branim!