Autor Tema: Akcija OSMEH  (Pročitano 92058 puta)

Marina Kovacev

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Akcija OSMEH
« Odgovor #120 poslato: Novembar 29, 2008, 02:56:44 pre podne »
Fali becejonline...

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Novembar 29, 2008, 03:00:52 pre podne »
Marina_The_Press napisao/la:
Citat
Fali becejonline...

:thumb:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Novembar 29, 2008, 03:40:39 pre podne »
Čekajte drugari,
pobrkali smo malo neke stvari.
kanda opet mali problem u komunicaciji :)

Pokušaću da budem jasna.

Akcija se zove : Akcija \\\"Osmeh\\\"
Cilj akcije: ulepšati što većem broju dece koja žive u teškim socijalnim uslovima, predstojeće blagdane,vratiti im Osmeh!

Ideja se rodila ovde, kao i u glavama drugih.
Tražili smo od drugih da nam se priključe.
Priključili su se!
U čemu je sada nastao problem?!
Mogli smo da radimo 5-6-7 različitih akcija.
Kakav bi tada efekat bio?

Cipi sa svojom ekipom i Filadendron, tradicionalno rade tu akciju, kao i Ervin sa svojim motoristima... Spremali su se da je rade i ove godine.
OKB svoju, Kosmopolite svoju... i da ne nabrajam sve.

Sreli smo se i rekli:
Radimo svi zajedno Akciju \\\"Osmeh\\\"

Akcija \\\"Osmeh\\\" ima svoj logo! Zajednički za sve organizatore! Jednostavan i prepoznatljiv!

Svi organizatori, kao i svi pokrovitelji će sa svojim logom biti prisutni na plakatima i flajerima, kao i u donatorskim molbama, Konferenciji za štampu, i štampanim medijima...!

www.becejonline. com je svakako na prvom mestu!, ali ne na način kako vi ovde predlažete.

Ako VI mislite drugačije, ja se izvinjavam, jer sam ja očigledno pogrešno shvatila da su deca na prvom mestu u ovoj akciji.
Ostali koji su se priključili ( ili smo se mi priključili njima ;)) su dobili status Partnera i nema bitnijeg ili manje bitnog među nama. Svi smo jednaki i svi radimo za taj 23.12. preko niza akcija. Svi papiri su urađeni, kutije su spremne, mnogo ljudi je kontaktirano... dakle... da ne dužim, sve je spremno za početak velike akcije \\\"Osmeh\\\".

Na nama je da odlučimo da li će da bude velika ili da se ja izvinjavam svima redom, jer je ovde izgleda nešto drugo mnogo bitnije od dece kojoj treba da se naslika taj osmeh!

I samo još da kažem  da je ovo prilika da taj osmeh ne traje samo jedan dan, nego da  tako udruženi nastavimo i dalje. Sada treba da izaberemo! Da li nam i dalje ruke ostaju spojene ili se razdvajaju.

Mene je sramota da u logo-u akcije Osmeh stoji samo becejonline, bez svih drugih partnerskih logo-a.

Zato je i bilo najrazumnije da akcija ima svoj logo! Jednostavan... potpuno... sa rečima Akcija \\\" Osmeh\\\"!
 Sve ostalo je kič i ne priliči temi akcije!

Organizatori, samo da Vas podsetim, smo svi,ako radimo istu akciju i imamo isti cilj, dakle idemo sa logoima svih partnera, kao i pokrovitelja, na plakatima i ....!

Dakle recite , pa da znamo šta nam valja činiti!
Volela bih samo, da onaj koji bude pisao, napiše i šta je konkretno do sada uradio i šta planira do 23.

Naravno imate puno pravo da mislite drugačije!
Ovako ja mislim i radim!

p.s. nisam baš najbolje skontala ko je napisao ono sto je DORDE citirao, al mi je dao odličan šlagvort... pa ko razume shvatiće.
Dakle Taura ima svoj logo i to je šapa.
Projekat \\\" Puj pas za sve nas\\\" Finansiran od strane BCIF-a je kroz niz aktivnosti zapravo bio akcija koja je trajala 6 meseci i imali smo logo za nju- onog simpatičnog kucu.
Organizator je naravno bila Taura, a projekat bibio manje uspešan, bez pomoći mnogih (u projektu je učestvovalo preko 200 volontera).... kao i ono finale koje se zvalo \\\"Lajanje na zvezde\\\". Na plakatima i flajeru su štampana imena pokrovitelja sa njihovim logom,a mnoga i nisu jer je bilo bitno da projekat uspe.

Uspeo i ocenjen je sa najvećom ocenom pd strane BCIF-a.

BCIF nije tražio da njihov logo bude štampan na bilo čemu. Mi smo iz poštovanja i poverenja prema partnerima, jer smo tada to zapravo i bili, štampali njihov logo iste veličine kao i naš!
A logo Projekta je bio najveći!  

Dakle?

Ultra Boys

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Novembar 29, 2008, 05:47:20 pre podne »
Tako je.Samo akcija OSMEH i dovidjenja!!! Svi znaju da je tema pokrenuta na on line,ali je bitno da je uspela.Zato samo napred.

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Novembar 29, 2008, 05:49:28 pre podne »
Ultra Boys napisao/la:
Citat
Tako je.Samo akcija OSMEH i dovidjenja!!! Svi znaju da je tema pokrenuta na on line,ali je bitno da je uspela.Zato samo napred.

Ultra Boys-zelim da znas da nam tvoja podrska,kao i svaka druga mnogo znaci.

Axl Axl

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Novembar 29, 2008, 10:12:36 pre podne »
Lusy napisao/la:
Citat

Cipi sa svojom ekipom i Filadendron, tradicionalno rade tu akciju, kao i Ervin sa svojim motoristima... Spremali su se da je rade i ove godine.
OKB svoju, Kosmopolite svoju... i da ne nabrajam sve.

MK Black Dog neće svoju akciju prikljuciti nasoj, oni rade svoju odvojeno, a rekli su mi da mogu ucestvovati i u ovoj, al nece da spajaju...

Goran Relic

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Novembar 29, 2008, 11:58:54 pre podne »
Stvarno mislim da akcija OSMEH treba da bude iznad svih nas i naših interesa.

Ja sam zajebao stvar!
Hteo sam da zajedno (sa timom koji je za to određen) uradimo simbol i da bude jednostavan, čist i prepoznatljiv.
Iako se Dorde ogradio da nema vremena da bude organizator, poslao sam mu svoj predlog i
želeo da i on da svoje stručno mišljenje zbog svoje delatnosti.
Međutim desilo se da je Dorde odmah zatim okacio svoje rešenje bez da se konsultovao sa timom.

Axl, možda Black Dog ima slično iskustvo ovome koje sam ja doživeo, pa se paze!
Ja sam siguran da kad bi prevazišli sopstvene interese zarad ove akcije nebi bilo organizacije koja nebi želela da učestvuje u akciji OSMEH.

Puno je urađeno do sad i šteta bi bila da zagužvamo oko simbola.
Pokušajmo da on bude neutralan, tj. da prestanemo da mislimo na svoja dupeta i izguramo jednu svetu akciju.

Petar Vidovic

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Novembar 29, 2008, 01:47:14 posle podne »
:S  kakvi bre simboli, jeste normalni?
gradjani beceja (i okoline naravno)cine i becejonline i black dogse i... ma sve. i svi mi dobro znamo ko pokrece akcije.
(nije pink dodjavola!)

nemojte se bre zajebavati i laprdati ko babe na pijaci, nego se lepo sakupite jednog lepog odredjenog dana u odredjeno vreme, pokupite svoje zadatke, kutije, uniforme i sve sto ide po sledovanju i na posao.

jasno?

hvala na razumevanju.

i da. ja sam ZA.

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Novembar 29, 2008, 04:59:41 posle podne »
Idemo dalje ljudi.....

Ta deca cekaju.....:)

Marina Kovacev

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Novembar 29, 2008, 08:58:11 posle podne »
Skroz bespotrebno komplikujemo stvari.
Stvorio se \\\"problem\\\" tamo gde ga nema.
Kada sam napisala da mislim da treba da stoji becejonline mislila sam na to da ljudi koji daju prilog u kutije ili bilo gde vide reklamu i plakat, treba da znaju da se na becejonline-u mogu informisati i prikljuciti akciji. A o cemu mi ovde pricamo?

Zamislite plakat:

LOGO AKCIJE              
- jednostavan znak                  
koji oznacava                          
AKCIJU OSMEH                      

ORGANIZATORI
becejonline
Integra
Kancelarija za mlade
OKB
Unija parlamenata
Kosmopolite
TAURA
Filadendron
BIG ?
LPA

POKROVITELJI: Najveci sponzori + pozoriste + kafici koji organizuju humanitarne zurke

Da li je sada jasno ko gde treba da bude naveden? Znaci becejonlije je prvi u nizu organizatora AKCIJE \\\"OSMEH\\\", za koju sada smisljamo jedinstven logo. Eto.

Axl Axl

• Administrator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Novembar 29, 2008, 10:07:58 posle podne »
Idemo dalje za iste pare :) kad bese sledeci sastanak da ne tragam sad?

Goran Relic

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Novembar 29, 2008, 11:23:08 posle podne »
Marina upravo to!

Axl. Mislim da ce sledeći sastanak biti u sredu.

Sve informacije na becejonline.com

irena maric

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Novembar 30, 2008, 12:57:42 pre podne »
OK idemo dalje.....

Osmeh ne moze da ceka dok se mi tu prepucavamo zbog nedostatka komunikacije.
Morate sazvati sastanak sto pre....da se dogovorimo oko tih sitnih detalja.Interesovanje je veliko,i moramo ici dalje!:)

velimir cvejanov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Novembar 30, 2008, 05:35:47 pre podne »
Ovde se sve manje akcijasi, a sve vise divani svasta... Da li je izvodljivo da se ne iscrpljujemo s jedne strane srceparajucim parolama i patetikom, svima nam je jasno kome i zasto hocemo da pomognemo, a s druge strane, jalovim raspravama o tome je li prvo bila koka ili jaje? Molim vas da iz svake price u ovoj akciji ubuduce izostavite moje ime i naziv ustanove u kojoj radim, recite mi samo sta je moj deo zadatka.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Novembar 30, 2008, 07:49:41 pre podne »
Cvejo ja se tebi izvinjavavam prvom, jer sam sa tobom prvo i divanila... Tada mi nije bilo u pameti da će išta drugo biti bitno!
 Da si ti meni živ i zdrav :) !
... danas je neobaveštenost kanda vrlina!