Čekajte drugari,
pobrkali smo malo neke stvari.
kanda opet mali problem u komunicaciji
Pokušaću da budem jasna.
Akcija se zove :
Akcija \\\"Osmeh\\\"Cilj akcije:
ulepšati što većem broju dece koja
žive u teškim socijalnim uslovima, predstojeće blagdane,vratiti im Osmeh!
Ideja se rodila ovde, kao i u glavama drugih.
Tražili smo od drugih da nam se priključe.
Priključili su se!
U čemu je sada nastao problem?!
Mogli smo da radimo 5-6-7 različitih akcija.
Kakav bi tada efekat bio?
Cipi sa svojom ekipom i Filadendron, tradicionalno rade tu akciju, kao i Ervin sa svojim motoristima... Spremali su se da je rade i ove godine.
OKB svoju, Kosmopolite svoju... i da ne nabrajam sve.
Sreli smo se i rekli:
Radimo svi zajedno Akciju \\\"Osmeh\\\"
Akcija \\\"Osmeh\\\" ima svoj logo! Zajednički za sve organizatore! Jednostavan i prepoznatljiv!
Svi organizatori, kao i svi pokrovitelji će sa svojim logom biti prisutni na plakatima i flajerima, kao i u donatorskim molbama, Konferenciji za štampu, i štampanim medijima...!
www.becejonline. com je svakako na prvom mestu!, ali ne na način kako vi ovde predlažete.
Ako VI mislite drugačije, ja se izvinjavam, jer sam ja očigledno pogrešno shvatila da su deca na prvom mestu u ovoj akciji.
Ostali koji su se priključili ( ili smo se mi priključili njima
) su dobili
status Partnera i nema bitnijeg ili manje bitnog među nama. Svi smo jednaki i svi radimo za taj 23.12. preko niza akcija. Svi papiri su urađeni, kutije su spremne, mnogo ljudi je kontaktirano... dakle... da ne dužim, sve je spremno za početak velike akcije \\\"Osmeh\\\".
Na nama je da odlučimo da li će da bude velika ili da se ja izvinjavam svima redom, jer je ovde izgleda nešto drugo mnogo bitnije od dece kojoj treba da se naslika taj osmeh!
I samo još da kažem da je ovo prilika da taj osmeh ne traje samo jedan dan, nego da tako udruženi nastavimo i dalje. Sada treba da izaberemo! Da li nam i dalje ruke ostaju spojene ili se razdvajaju.
Mene je sramota da u logo-u akcije Osmeh stoji samo becejonline, bez svih drugih partnerskih logo-a.
Zato je i bilo najrazumnije da akcija ima svoj logo! Jednostavan... potpuno... sa rečima Akcija \\\" Osmeh\\\"!
Sve ostalo je kič i ne priliči temi akcije!
Organizatori, samo da Vas podsetim, smo svi,ako radimo istu akciju i imamo isti cilj, dakle idemo sa logoima svih partnera, kao i pokrovitelja, na plakatima i ....!
Dakle recite , pa da znamo šta nam valja činiti!
Volela bih samo, da onaj koji bude pisao, napiše i šta je konkretno do sada uradio i šta planira do 23.
Naravno imate puno pravo da mislite drugačije!
Ovako ja mislim i radim!
p.s. nisam baš najbolje skontala ko je napisao ono sto je DORDE citirao, al mi je dao odličan šlagvort... pa ko razume shvatiće.
Dakle Taura ima svoj logo i to je šapa.
Projekat \\\" Puj pas za sve nas\\\" Finansiran od strane BCIF-a je kroz niz aktivnosti zapravo bio akcija koja je trajala 6 meseci i imali smo logo za nju- onog simpatičnog kucu.
Organizator je naravno bila Taura, a projekat bibio manje uspešan, bez pomoći mnogih (u projektu je učestvovalo preko 200 volontera).... kao i ono finale koje se zvalo \\\"Lajanje na zvezde\\\". Na plakatima i flajeru su štampana imena pokrovitelja sa njihovim logom,a mnoga i nisu jer je bilo bitno da projekat uspe.
Uspeo i ocenjen je sa najvećom ocenom pd strane BCIF-a.
BCIF nije tražio da njihov logo bude štampan na bilo čemu. Mi smo iz
poštovanja i poverenja prema partnerima, jer smo tada to zapravo i bili, štampali njihov logo iste veličine kao i naš!
A logo Projekta je bio najveći!
Dakle?