Mislim da je ovo u pitanju!
Plavi_Zoro napisao/la:[quote...] Evo ja mogu da se pohvalim sa sitnicom od 15 paketica koje sam preko mojih kolega iz Segedina vec nabavio.U Subotu idem za Congrad, nadam se da ce i onih da se pridruze nasoj akciji.
\\\" Idemo dalje\\\" ... i bez prepirki Ok?
[/quote]
Molim samo za malo volje do dobre komunikacije
Debeli Zmaj je jedan od pokrovitelja akcije i kako je koverta stigla do njega on je to i objavio!
Dragi Plavi _Zoro, nema mesta za
... kada paketići stignu do organizatora/ pokrovitelja, objavićemo sigurno...
Samo napred puno treba da radimo!
Svi donatori će biti objavljeni u lokalnim medijima, izuzev onih koji žela da ostanu anonimni!
...................
Dakle čitam sve postove!
Kutije za dobrovoljne priloge se brendiraju u ponedeljak,i odnose u velike supermarkete, a u kafiće/klubove , koji su ujedno i pokrovitelji idu šarene...
Formirali smo se kao Tim...
Uradili sva potrebne zvanične donatorske molbe, dvojezično, Uradili smo do sada puno da se stvore uslovi da radimo. Naravno, pisanje o svim tim koracima nije neophodno. Bitno je da znamo šta nam je cilj!
Bilo je malo i nesuglasica, usled nedovoljno dobre komunikacije, što je potpuno normalno, ali to nam valja ispraviti!
Trebalo bi objaviti telefone koordinatora i problem je rešen... Na taj broj se javlja
sve što je do sada stiglo i objavljuje ovde! Postavljanjem kutija, akcija Osmeh počinje
!!!