Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: \\\"Hajde, spremi se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo...\\\"
Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: \\\"Dragi, moram sa šefom na službeni put na nedelju dana, moraćeš sam da se brineš o sebi...\\\"
Muž obaveštava svoju švalerku: \\\"Moja žena putuje na nedelju dana, provešćemo to vreme zajedno...\\\"
Š valerka obaveštava svog djaka kome daje časove iz matematike: \\\"Biću veoma zauzeta, imam puno posla i pauziraćemo nedelju dana..:\\\"
Đak sav srećan obaveštava svoga dedu: \\\"Dedice moj, biću slobodan nedelju dana i nemam časove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje...\\\"
Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: \\\"Plan je promenjen, moj unuk me moli da provedemo vreme zajedno. Putovaćemo drugi put...\\\"
Sekretarica zove svoga muža: \\\"Dragi, moj šef je zauzet, službeni put je odložen...\\\"
Muž zove švalerku: \\\"Nećemo moći ove nedelje, žena je odložila put...\\\"
Š valerka zove djaka: \\\"Nastave će ipak biti kao i obično..!\\\"
Đak zove dedu: \\\"Dedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu da ti pravim društvo...\\\"
Deda zove svoju sekretaricu: \\\"Ne sekiraj se, ipak putujemo ove nedelje. Spremaj stvari...\\\"