Moj broj se sada popeo na 17!
Naime,
mislim da 17 forumaša zaslužuju titulu forumaša godine, upravo toliko slova ima i ovaj naš forum, bez interpunkcije!
Moj kriterijum je:
najpismeniji,najšarmantniji, najomiljeniji,forumaš koji je stalno tu, najduhovitiji, najtolerantniji, najuslužniji,najzaslužniji, najharizmatičniji, najdruželjubiviji, najkulturniji, naj...pa sve to isto i u ženskom rodu...! Ukratko to su ljudi koji su ostavili traga na ovom forumu, a mislim da su zaslužni za postojanje foruma, pored naših dragih admina!
... usput jedno pitanje: Kako se računa forumaška godina?
Molba: Isključujem se iz nominacija, jer smatram da na mladima svet ostaje, al\\\' se rado prijavljujem za mesto člana žirija, koji će doneti odluku... ako uopšte postoji.
Mislim da je upravo ovaj momenat, trebao biti ključni, za rad dobrog foruma, al\\\' isto tako mislim da nije dobro osmišljen. Nema kriterijuma i nema objašnjenja!
To vam je kao kad muzičari imaju koncert, pa napišu na plakatima, da će biti specijalni gost večeri!? ... a ni oni sami nemaju blage veze ko će to biti!
Da li je potrebno da napišem 17 ljudi, koji su po meni zaslužni za opstanak foruma
www.becejonline.com ? ... ako to bilo koga interesuje.