NE ZNAM kako se promovise grad na sajmu, NIKOGA ne osudjujem - ali sta je ovo koji k..ac? Majke ti, ovo je smesno...
Koliko sam shvatio Axl (ili ko je god slikao), ciji god stand da je slikao, slikao ga je u \\\"fulu\\\" (znaci da se ceo vidi, jer je ocito bilo sta da se slika) a kod nas je mogao samo da slika jebeni sto sa dve, tri brosure?! I vidim iza ljude neke ali nikakve plakate. Jadno, jadno, jadno, koga mi zavaramo... U ovo ne uzimam Etnos koji je bio opremljen. Novi Becej da ne pricam.
Ono sto sam primetio kod vecine Rezovih postova, koga na neki nacin i gotivim i volim da citam njegove postove kao i Robinove, jeste da bilo da je tema sport,kultura, ili bilo koja druga temada je u pitanju - uvek se na nesto insinuira tipa \\\"Hej, Voyac, znas ono,sutra dolaze,...\\\" \\\"Sada kad uspe...\\\" \\\"Jos malo pa kraj... Videcete...\\\"...
Sve neki poslovi jebote u pitanju, covek pomisli?!
Znam da je Rez sada u vlasti a koliki mu je udeo ne znam (na kraju krajeva ne krivim njega za ovo-jer opet kazem,ne znam sta radi tamo) ali gde su sve te silne promocije Beceja!? Ulaganja, projekti!? Na kraju krajeva, gde je taj free internet pa da se svi napusimo Igrutinu kurca, evo i ja licno, koji nikada nisam rekao ruznu rec za taj internet?! Ali hajde, dajte jebene vise rezultate jer je ovo T-R-A-G-E-D-I-J-A!I nikada nisam psovao (ili ako jesam stavljao sam tackice, pa ce ljudi shvatiti) ali sada sam se stvarno razocarao.
Becej se u poslednje vreme promovisao samo zahvaljujuci m.u.d.i.m.a. (vise) zena i par muskaraca sa tim projektom udomljavanja pasa, jer bi to opstina resila tako sto bi cekala da doticne zivotinje izumru ili evoluiraju u leptire, pa se promovisao kroz Chabu Siladjija koji je fenomenalno docekan jesenjom promajom i vetrom i tako... Filadendron je isto jedna sjajna stvar jer sam gledao suboticke amaterske filmove i jadni su naspram ovih ostvarenja, ali ipak eto, promovisani su pa su dospeli do Blica... To je to otprilike. Bicu ironican ali, u Beceju se ne vredi ni ubiti, niti roknuti jos petnaest ljudi u skoli,ne vredi... Dzaba!!! Neces izaci ni u Kuriru ni u Blicu, eto, tolika smo mi rupa,ali vazno da je u Monoshtoru borba svinja, Selenchi festival engleske trave,ma i to je zanimljivije od praznog standa...