Nije mi baš najjasnije u čemu je kvaka, kod ove teme!?
Ako se misli na prirodne potencijale CG i turističko-ugostiteljske usluge... tema je na pravom mestu, al\\\' čini mi se da je ovde akcenat na politici, pa je tema onda trebala da stanuje u Političkoj sceni.
A šta se to moliću lepo promenilo glede turizma i usluga u momentu kada je CG priznala Kosovo?
More je i dalje na istom mestu, kao i reke i planine, a usluga je takva kakva jeste!
Svirala sam 3 sezone u \\\"Yahtingu\\\" u H.Novom.
Niko se nije razboleo ( sa sve decom!),hrana je bila odlična, čak i za vegetarijance, vode smo imali 24 sata, osoblje je bilo divno prema nama... Istina gazda \\\"Yahtinga\\\" je postavio stvari na svoje mesto. Tražio je puno, ali je i davao puno! Kupali smo se na plaži koju je on uredio...
Crna Gora je lepa zemlja... pogotovo onaj planinski deo! Kanjon Tare, Žabljak...Skadarsko jezero i deo oko Virpazara...
Ipak, ranije kada je Juga postojala, letovala sam na hrvatskom i slovenačkom primorju.
Dugo sam i svirala u Splitu i Bolu na Braču... pa kad se sve skupi oko 2 godine... tamo su muzičari gospoda!
Š to reče Rez ...ja bih išla u Francusku, koja je takođe priznala Kosovo i još koje kuda... a i oni su priznali Kosovo.
Problem da tamo odem je dobijanje viza i nedostatak para,a ne lažni patriotski osećaj koji nam nametnuše... jer zapravo ništa se nije promenilo i nije se desilo ništa novo,... sve se to odavno znalo, kao što reče Zmaj, (ako nismo sebe ubedili u suprotno i ugasili svetlo , pa rekli: sve su mačke crne, ili bili neobavešteni ko Koštunica)!.