RELAX napisao/la:tata Boris napisao/la:
Napišite ovde šta je poskupelo!
Evo ja počinjem:
Prirodni (zemni) gas danas poskupeo za 30%!
Ovo se spominjalo i ranije pa eto desilo se.
Eno ga kod mene u dvoristu prikljucak (samo ventil).
Sad sam u nedoumici da li da kupujem gasni kotao.
Popizdecu od ove drzave.
Poskupljenje za domaćinstva je 59.9% Direktan udar na individualne potrošače.Kako je samo Vojvodina gasifikovana,a gle čuda i najviši procenat naplate svih komunalnih potraživanja je baš u Voši nije teško shvatiti kako se vlada u Beogradu dosetila da napuni budžet koji je prazan i preko čijih leđa. I NIKO me ne može ubediti da nije tako jer jeste,samo budala to ne vidi.
To poskupljenje nema utemeljenje u svetskoj ceni nafte koja i dalje pada,znači da je cena nerealno visoka,a nije teško ni pogledati cene u okruženju pa uporediti.
I onako vozimo na najskupljem benzinu koji je najlošijeg kvaliteta.Sada ćemo plaćati najskuplji gas koji je niskokaloričan.
Tako da Relax ja na tvom mestu ne bih žurio sa kotlom,ako se još nisi uvalio u avanturu zvanu grejanje na gas.Ili uzmi kombinovani kotao koji može da koristi i čvrsto gorivo.
Po nekoj približnoj kalkulaciji ako imaš centralno grejanje mesečni račun za gas bi ti iznosio oko 20000 dinara.Ne znam za tvoja primanja,ali za većinu je nedostižno.
Kubik drveta je 3500 dinara,i ozbiljno se razmišljam da kupim neku pećkicu i prezimim uz romantičnu vatricu :laugh: