aj malo i ja da se ubacim u diskusiju, ako moze?
Volim navijanje, sve to doprinosi lepsoj atmosferi na utakmicama, ali ovo u zadnje vreme sto se javlja po medijima ne ide u prilog pravim navijacima...
kazem pravim, jer pravog navijaca smatram onim sto sedi sam i gricka bundeve i one momke sto se grupno okupljaju i bodre klub.
ovo sto se u zadnje vreme, zadnji 7-10 godina javlja, to nisu navijaci...previse je kako da kazem, bandita uslo u vode navijaca, skrivaju se iza njih...
sad i kad odem na utakmice fk beceja, sedim, gledam tugu od fudbala za 100din, i ustanem u 91min da idem kuci jel, nema sta gledati ni tih 2-3 (jer je tuga sama igra)....i neki kao klinci navijaci, verovatno buduca klijentela sudova, mi dobacuje...sedaj doleee vi Vrbashaniii...a ja Becejac
psuje, oce se bije
gledam i ne verujem
i tako oni mladi, odvaljeni od alkohola (koji i konzumiraju na samom stadionu, a sto je zabranjeno koliko znam), dobacuju bilo kome, bilo becejac, bilo vrbashanin, petrovoselac...zeleci samo neki incident...zbog cega?
opet s druge strane, i MUP nije u najbolje svetlu, sve to dovodi do povecanja temperature izmedju 2 strane, gde se pravi navijaci bune, a huligani odmah deluju, ne pitajuci ni sta ni zasto...
iskreno se nadam, da ce se doneti zakon kod nas kao i u Engleskoj,
jer drugog izlaza iz ove situacije nema...
navijac nema sta da radi na terenu pre,za i posle utakmice, ne sme da napada svog, navijaca drugog kluba...na stadionu, van stadiona...
zasto da se jednom ne zivi normalno u ovoj zemlji?
licno sam odusevljen ponasanjem navijaca na mecu vojvodina-partizan...tako treba...svako svoj tim bodri...i svima lepo...kuci posle odes lepo, ne gledas hoce te neki kamen pogoditi u glavu...
A fk Becej cu ponovo pratiti kad zaigra bar II ligu
p.s. Ultra boys zvezdas, a ja partizanovac, pa se druzimo i postujemo