Nekako mi se čini da je primerenije u ovoj temi nastaviti divan o nasilju, a da nesrećnog Brisa ostavimo da počiva u miru i da poželimo da se takvo šta nikad više ne ponovi!!!
Dakle,
nasilje nije samo fizičko, dešava se svakodnevno, pogotovo psihičko! i upravo danas, na moju žalost, evo ga i ovde na forumu!
Izvinjavam se što ću pozajmiti citat iz druge teme:
Plavi_Zoro napisao/la:Ultra Boys napisao/la:
na sudstvu je da ih kazne i to maximalno a sto se tice Urosa to je svima jasno.PRAVDA ZA UROSA !!!
Sada, kada su Urošu slični ubili stranog državljana, TI nemaš pravo, da tražiš Pravdu za Uroša. Za Uroša, i njemu slični je doživotna robija. Huliganstvu treba jednom da dođe kraj. To u naše vreme nije bilo, a ne sme da bude ni u budućnosti.Da li ti je jasno više.Ma gonte se i ti i Uroš u tri.....:angry: :angry: :angry: :angry:
... čini mi se da je ovde sve počelo ( mislim da nije bilo potrebno, ni korektno, a nije mu bilo ni mesto)
Zato sam Plavi Zoro govorila u množini!
Ne znam zbog čega si našeg forumaša oterao u tri lepe?!
Za mene je i to nasilje.
Mislim da je Boky zato i reagovao, iako nisam pročitala post, jer je bio obrisan, ali poznajući ga, pretpostavljam da je branio drugara.
Pa nisu svi navijači huligani, pobogu Plavi Zoro, daleko bilo.
A huligana je uvek bilo i biće. Razlikuju se samo po brojnosti u zavisnosti od države u kojoj živimo!
Nasilje je i to što živimo u ovoj našoj nesrećnoj državi, koja nam je postala maćeha i samo uzima.
Mnogi ljudi su odavno \\\"mrtvi\\\" i ne znaju gde će sa svojim živim lešom...
Ajde da divanimo o nasilju u najširem smislu te reči.
Izvolte