Bio i ja...Na Nevernim Bebama bilo prepuno,nisi mogao stajati,tako da smo se pokupili i otišli u Penny gde je bilo izuzetno dobro.Vratili se oko ponoći,već je počeo Aki da peva,nekako se ugurali gore (jedino je tamo bilo mesta) pa smo dešavanja na sceni mogli pratiti preko plazma ekrana i kamere za nadzor (koja je btw izuzetno loše rezolucije,tako da smo samo nazirali senke i ko je ko),eventualno smo mogli videti Neverne Bebe kako sede u VIP delu i deo noge pratećih vokala :laugh: .
Š to se tiče mase,nedefinisana,većinu nikada u životu nisam video (a nije da ne izlazimo u Stage,svakog vikenda smo tu). Gomila džipova i skupih automobila napolju BG tabli i novosadskih (mislim baš na NS a ne na Bečej),Gomila tipova u kožnim jaknama sa debelim kajlama i fensi cipelama u stilu Crnog Guje,dovoljno da uz nepodnošljivu gužvu podignem obrtomer na crveno.
Š to se tiče Akija,moram priznati da me je smorio (moje subjektivno mišljenje).Nastup je manje više bio sličan kao i prošloga puta,ali sada nije išlo sa matrice (valjda) pa je malo bilo bez veze slušati samo sintisajzer ali dobro...Ko nije bio prošloga puta verovatno mu je bilo ok,meni je, iskreno, bilo jako dosadno...
Mada je verovatno sve to posledica goreopisanog okruženja...U svakom slučaju,već sam u prethodnim postovima na ovu temu napisao šta sam očekivao od celog događaja,a tako je i bilo,nije bilo nekog iznenađenja.
Ali sve pohvale za osoblje Stage-a.Konobari su pod nemogućim uslovima uspevali da nam donesu piće,odnesu prazne čaše i sl.
Sve u svemu,na skali od 1-10 šestica za trud...