boky81 napisao/la:rez napisao/la:
Iznošenje intime u javnost je kič! I ne samo to: ljudi koji se stalno trude da iznesu svoju intimu u javnost su kič-ljudi!
I ne samo to: reč je o ljudima koji u stvari nemaju intimu. Ni sa kim.
Postoji pravilo. Kloni se ljudi koji nisu u stanju da sačuvaju svoju intimu, jer oni nisu u stanju da sačuvaju ni tuđu intimu koja im se poveri.
Ljudi jesu voajeri, ali to ne znači da im treba ići u susret i iznositi svoju intimu javno. Ili mislite drugačije?
Ti svo vreme deliš sa nama svoju intimu kada se \\\"prepucavaš\\\" sa svojim drugarom Picoderom,jel tako,to što vi imate neke vase neraščišćene račune,nas uopšte ne interesuje,ko je od vas dvojice koga,kako i gde,a ja koliko znam i svadja i rasprava su stvar intime... prema tome zaključak je da si i ti KIČ,i čoveče ako ti je forum smor zbog toga sto su te ljudi prerasli i ne reaguju na tvoje izjave i razne provokacije,idi,otidji sa foruma,i niko ti neće zameriti,ostavi nas ovde \\\"kič ljude\\\" kako nas nazivaš,da se bar mi zabavljamo.....
Mislim da je preterano terati nekoga sa foruma samo zato što je iskazao svoje mišljenje,a Rez je otvaranjem ove teme samo izneo svoje mišljenje.
I sam sam primetio obilje tema koje mene lično intelektualno ne ispunjavaju,ali to rešavam tako što takve teme uopšte i ne otvaram,čak i ne zalazim uopšte u pojedine delove foruma.
Meni zaista ne pričinjava zadovoljstvo što ću igrati igru brojanja,nabrajati neke reči ili slično,što se uostalom i vidi na kojim mestima postujem.
Evo,kada smo se već dotakli toga,ne mogu da ne primetim da je malo kvalitetnih diskusija u poslednje vreme,ili da ako ih i ima brzo prestaju pošto je broj diskutanata srazmerno broju članova foruma i broju postova jako mali.
Admini verovatno imaju statistiku,pa kada bi se odbio broj postova iz tema zabave,igara bez granica i sl. pitam se šta bi preostalo u temama koje dotiču probleme u Vašem mestu svakoga dana i na koje bi trebalo više da utičete.
Ponovo kažem,nemam ništa protiv i ovakve koncepcije,neka svako piše tamo gde mu odgovara,ali eto Rez je pokušao da se stavi u ulogu nekog prosvetitelja,a moj Rez,znaš kako prosvetitelji uglavnom prolaze?
Prvo ih spale pa onda posmrtno odlikuju :laugh: Nemoj ovo shvatiti bukvalno