Jesam Robyyn-e, bas o toj Mozzili i govorim!
Ranije nisam ni pokusavao. I onda rekoh sebi, hajde, kazu da je Mozzila ispeglana, pa da je probam. I to bas verziju 3.0.1. Te greske sam na njoj uocio. Sigurno da neke cakice mogu da se urade u settingsu (tipa da se ne pojavljuju bookmarksi kada kucam stranu...) ali evo jos jedne stvari. Mozzilu moras ako zelis da je odrzavas, stalno da updatu-jes....
Plaginova ima brdo za Mozzilu ALI, gomila nepotrebnih! Sta ce mi sat i kalendari koje pokrece mozzila kada za to koristim yahoo widget npr?!
Takodje, oni osnovni pluginovi - nude i Opera i Mozzila.
Ono sto mi se svidja kod Opere je \\\"Hide Speed Dial\\\" sto je u osnovi Opere dok kod Mozzile moras da stavljas plugin. Postoji za Operu i prosirenje (da umesto osnovnih 9 \\\"brzih stranica\\\" imas recimo 12, 15...)
Jeste, slazem se da je na najnovijoj Operi default skin uzasan, u-z-a-s-a-n, ali moze se skinuti osnovni skin.
Takodje, sto se tice downloada fajlova, ja kada kliknem na kraj desne stranice Opere, otvara mi se taj prozor da vidim koliko je stigao za downloadom. Okej, to ima i Mozzila. Ali baguje, kod Mozzile baguje, jednostavno vidi se da ga \\\"skrnavo\\\" otvara.
Konkretno sa Operom nemam bugove, imam na laptopu,i to jako retko,ali to je zato sto se pregrejao kada ga ne gasim 2-3 nedelje,ali onda sve zabaguje, sve programe a ne samo Operu.
Postavio sam ovo pitanje jer vecina, velika vecina hvali Mozzilu ali ja jednostavno to ne vidim, zato pitam vas da mi \\\"otvorite ochi\\\" da vidim da li je bolja ili je samo fejk...