https://www.becejonline.iz.rs/forum/index.php?topic=67380.0
Peregrina napisao/la:CitatSmrs...nemam vise onaj sexy avatar..(Neka,neka..Eee...Ovde sam ja i Ceca Pa, lepe ste i ličite! :kolce:
Smrs...nemam vise onaj sexy avatar..(Neka,neka..Eee...Ovde sam ja i Ceca
tata Boris napisao/la:CitatPeregrina napisao/la:CitatSmrs...nemam vise onaj sexy avatar..(Neka,neka..Eee...Ovde sam ja i Ceca Pa, lepe ste i ličite! :kolce:Hvala tatice :*...prenecu Ceci
Peregrina napisao/la:Citattata Boris napisao/la:CitatPeregrina napisao/la:CitatSmrs...nemam vise onaj sexy avatar..(Neka,neka..Eee...Ovde sam ja i Ceca Pa, lepe ste i ličite! :kolce:Hvala tatice :*...prenecu Ceci Ok, ali pozdravi mi i Seku, Ðanu, Branku Sovrliæ, Stoju i ostale
tata Boris napisao/la:CitatPeregrina napisao/la:Citattata Boris napisao/la:CitatPeregrina napisao/la:CitatSmrs...nemam vise onaj sexy avatar..(Neka,neka..Eee...Ovde sam ja i Ceca Pa, lepe ste i ličite! :kolce:Hvala tatice :*...prenecu Ceci Ok, ali pozdravi mi i Seku, Ðanu, Branku Sovrliæ, Stoju i ostaleok,ok...Seku cu ti vec danas pozdraviti,jer cemo se videti...
Peregrina napisao/la:Citattata Boris napisao/la:CitatPeregrina napisao/la:Citattata Boris napisao/la:CitatPeregrina napisao/la:CitatSmrs...nemam vise onaj sexy avatar..(Neka,neka..Eee...Ovde sam ja i Ceca Pa, lepe ste i ličite! :kolce:Hvala tatice :*...prenecu Ceci Ok, ali pozdravi mi i Seku, Ðanu, Branku Sovrliæ, Stoju i ostaleok,ok...Seku cu ti vec danas pozdraviti,jer cemo se videti...Šta da ti kažem, osim: zadužila si me!
tata Boris napisao/la:CitatPeregrina napisao/la:Citattata Boris napisao/la:CitatPeregrina napisao/la:Citattata Boris napisao/la:CitatPeregrina napisao/la:CitatSmrs...nemam vise onaj sexy avatar..(Neka,neka..Eee...Ovde sam ja i Ceca Pa, lepe ste i ličite! :kolce:Hvala tatice :*...prenecu Ceci Ok, ali pozdravi mi i Seku, Ðanu, Branku Sovrliæ, Stoju i ostaleok,ok...Seku cu ti vec danas pozdraviti,jer cemo se videti...Šta da ti kažem, osim: zadužila si me!Ma nije to nista!Ako ti zatreba nesto,tu sam ja...samo kliknes \\"Peregrina\\"i posaljes pvt...i ja ti pomognem!:)
:hmmm: kad smo vek kod \\\'leba i vijchane robe, ima jedna pekara u beceju u kojoj daju simbolichan poklon uz lebac :thumb: evo slika od danas:http://img510.imageshack.us/img510/4618/shrafuhlebuip5.jpg