Ne znam kako ocekujes da ljudi reaguju na provokaciju \\\"naduvani\\\" klinci?
Prvo, sto su klinci? Ima i puno matoraca koji slusa ovu muziku.
Evo, da ti chika Micja kaze, ne znam zasto, ali pankeri su oduvek bili pametni ljudi, elita!
Dok su drugi izmanipulisani mozgovi ratovali pankeri iz Srbije i Hrvatske su se druzili. U toku rata, hej, piju pivo!
Drugo, imas puno poznatih pankera, akademika, doktora - koji su na visokim mestima.
-Srdjan Saper, savetnik Tadicev, (jest da je bio i u Idolima) ali je bio deo te scene.
Film \\\"mi nismo andjeli\\\" koji svi volu rezirao je Srdjan Dragojevic koji je bio samo takva baraba kada je bio mlad. Pankercina. On i Gvido su se redovno shibali sa murijom.
-A Borko Stefanovic, bivsi basista \\\"Generacije Bez Buducnosti\\\", (ironicnog li naziva) je sada visoki diplomata u USA, koji je xy puta bio rame uz rame sa Havijerom Solanom, Angelom Merkel i drugim sveCkim budzama. Borko je ovaj s\\\' Tadiceve leve strane od gore, sto drzi skupljene ruke.
-Lusy, Marina, da li kupujete i vi ostali casopis \\\"Moj pas\\\"? E to vam uredjuje Pampus koji je svirao u prvom novosadskom pank bendu \\\"Crkveni pacovi\\\".
-Ako neko od vas postane narkoman zavisnik, lepo se obratite Sajli lideru benda \\\"Dva minuta mrznje\\\" jer je on rukovodilac \\\"raskrscja\\\" proverene ustanove koja lechi narkomane.
-Chonta \\\"Pekinska patka\\\" predaje baze podataka na koledzu u Kanadi. Cenjeni profesor.
-Vanja iz \\\"Vrisak Generacije\\\" je poznati zubni tehnicar u Londonu.
I da ne idem dalje, otisao sam svakako u OFF.
Tako da je glupo sto ti Rez, koji si izasao iz ove uchmale sredine, i video sveta - imas predrasude. Na kraju krajeva mi jesmo mladi i ne treba nas provocirati jer smo se ovde okupili da nesto dogovorimo. Valjda Ti koji si nesto video, moras da u ovaj gradic svojim stavovima prenes znanje i razbijes te predrasude. Mene to ne ljuti jer znam svoje domete ali ne moze tvoje dete od tebe da slusa kako su pankeri nesto lose. A o opijatima da ne govorimo. Veruj mi, ma koliko ce ti ovo zvucati uvrnuto, droge najmanje ima na pank koncertima, bolje obidji ona mesta gde se okuplja omladinska \\\"elita\\\" sve uzorni momci sa cvidzama za sunce u pola 3 ujutru... Ili je to pomracenje Meseca?! :dry: