Simo, uvažavam samo jedan argument od svih ponuđenih. To da si Bečejac i hoćeš nešto da uradiš u svom gradu. To je OK. Sve drugo meni ne pije vodu.
Hoće ljudi da dođu? Pa naravno! Provod, zezanje, svirka /jer očigledno je da u toj muzici postoji problem manjka nastupa!/, ali to je argument i za bilo koju folklornu grupu! Da dođu za putni trošak, smeštaj, malo cuge, klopa...
Bez ljutnje, nije problem pomoći da organizujete nešto u Bečeju, nego ja lično /dakle kao čovek koji nije u vlasti, jednom rečju građanin Bečeja/ ne vidim smisao, svrhu, vezivno tkivo te i takve svirke sa Bečejom? Voleo bih da to elaboriraš sa malo više smisla i svsishodnosti. Ajde to stavi u neki socio-kulturni kontekst pa mi kaži kakve veze Bečej ima sa punk kulturom, ako zanemarimo činjenicu da ti to voliš i sviraš. Plus minus još nekolicina ljudi u Bečeju. Kad je taj Bečej koji toliko pljuješ postao preko noći tako urbana sredina, da ima sluha za \\\"alternative\\\", \\\"margine\\\", i tome slično... I da se ti iščuđavaš kako takva sredina nema sluha za to!?