SimaFuj napisao/la:vendi, ja mislim da stvarno neke stvari (istinite) ne treba da iznosim preko foruma
Naprotiv!
Mišljenja sam da se upravo istinite stvari trebaju izneti na forum, ali za tu istinu moraju da postoje fakti!
Š ta je forum?
Iskazivanje ličnog na javnoj sceni.
Kako da napravimo da bude bolje?
Jedino ako dođemo do argumentovane istine!
@Vendi -odlična replika!
Trudim se da budem na strani istine, što ne znači da uvek u tome uspevam!
@ Simo- raspitala sam se malko ( znaš i kod koga
). Znaš da nisam žena iz politike.... al\\\' znaš i da sam podržavala i dalje ću, ako me ubediš da je to što želiš i radiš prava stvar!....svaku tvoju inicijativu!
Ono što sam saznala je da su neki stali iza te Tvoje ideje!!?? Gde je nastao problem?
Čemu ovakva diskusija?
Ako si otvorio temu, trebalo bi argumentima da stojiš iza naslova!
Molim argumente, sviđali se oni nekima ili ne!
Ova zemlja je prepuna prodavaca magle!
Budi drugačiji, ako to zaista jesi!
@ Cross- Da li poznaješ Reza?
@svima- rekla mi moja deca da sam preozbiljna za forum- javna rasprava!? Sve mi govori da to i jesam :hmmm:
Ne zamerite!
Verovatno sam ja na pogrešnom mestu!
@Simo- vidim da Ti admini ne odgovaraju na pitanje... negde na političkoj sceni piše da za sadržaj reči izrečenih u postovima na datom mestu, snosimo odgovornost sami!!!!!
... i još nešto, mislim da bi prikladniji naslov tvoje teme bio \\\" Rez na političkoj sceni Bečeja\\\"... jer , kako si trebao i znati, nije bio u vlasti, ovde u Bečeju!
... i samo još jedan momenat, da se dopunim... nije ni piCODER bio u direktnoj vlasti... bar koliko je meni poznato, da budem dosledna do kraja!
Š ta je ko dao/ nije dao ovom gradu, dobio/uzeo... e to je drugo pitanje!