Ne razumem baš najbolje šta je poenta ove teme! :dry:
Digestivni trakt ženskog i muškog pola je potpuno isti, što se morfologije i fiziologije tiče.
Pobogu, pa i žene, kao i muškarci, jedu sir, mahunarke i još mnoge druge stvari koje nadimaju, te se s toga stvaraju i vetrovi i prdež kako ga ovde nazvaše.
Kroz vekove se razlikuje društveno prihvatljivi način ponašanja u društvu.
Nekada je bilo poželjno i prdnuti i podrignuti, kako bi se domaćinu zahvalilo za dobar obrok.
Danas su stvari malo drugačije!
Ne vidim zbog čega su neke žene ili muškaraci heroji, ako puštaju vetrove uz gromoglasnu grmljavinu na javnom mestu i zbog čega su vredniji.
Naprotiv!
Sve je stvar, što reče i Tidža, kulture i mnogo više govori o onom koji navedene radnje upražnjava na javnom mestu!
Pitanje za osobe oba pola: Da li vodite ljubav na javnom mestu... ili je i to danas baš poželjno i ok!? Nisam baš sigurna u potvrdan odgovor!
Naravno, dešava se ponekad da se usled nekog patološkog stanja, navedene pojave ne mogu kontrolisati...,ali mi se čini da nije poenta u tome.
Moje dete je imalo stomačnih problema ,al\\\' nije imao temperaturu i nije se specijalno loše osećao, pa je otišao u školu. Desilo se da je na času gromoglasno prdnuo... da Vam ne pričam dalje... zamalo je dobio ukor, samo što mi nisu tražili uverenje lekara ...:blink:
Moja deca , kada su već malo odrasla, su vaspitana da te radnje obavljaju u kupatilu... i mislim da je to ok.
Niko od nas nije Bogu skrivio da udišemo tuđe izduvne gasove, sem ako je, daleko bilo, neka bolest u pitanju.
Eto!