Evo da i ja kazem jos koju mada sam najuren sa ove teme
.
Meni je samo zasmetalo sto je iskoriscena prilika da se malo pljune po politicarima a svi se kunu da ih to ne zanima. Pa ako te ne zanima nemoj prvi pominjati, pricaj o necemu sta te zanima.
Docek - zasluzio jeste - a sta ce biti videcemo. Politicari su vec prozvani da ce se skupiti da zloupotrebe ovaj uspeh u svoju korist.Sta da kazem - valjda nece.
U opstini Becej jedan covek jeste zaduzen za sport, i naravno da ima ime i prezime, ja nikoga ne prozivam imenom na forumu pa ako neko ne zna ko je mogu da mu javim na private. Inace, covek je na funkciji oko 10-ak dana. Mislim da je za razliku od svog prethodnika prava osoba za to, ima sportsko obrazovanje, iskustvo kao trener i kao profesor fizickog, mlad je - videcemo.
I njegov prethodnik ima ime i prezime, to je adresa za pitanja - za dosadasnje stanje.
Upamtime - molim te reci mi na koga mislis kad kazes da vas politicari zamajavaju? ko se mesao? Nisu se mesali a ja bas mislim da treba da se mesaju ali na pravi nacin (da obezbede novce za strucan rad i uslove).
Bez uvrede ali meni je bilo drago sto je Tadic ustao i mahao olimpijcima u Pekingu, video ga je ceo svet. Ako je to ono - slikanje, prezentacije i muda labudova (sto kaze Ultra) - onda je to ok, po meni.