Alo picoder,ko god da si.Ja ti kazem javno ime i prezime moje,Svetislav Damjanovic,Cveta.Ko me zna potvrdice ti da mene politika uopste ne zanima.Ti si se nasao prozvanim na moj post,gde kazem da je dobro sto nisu sada izbori jel bi se lokalni politicari koji nisu nikada culi za cabu,slikali,hasali,pravili promocije,muda labudova.I stojim cvrsto iza toga sto nisu izbori.Ti si odlepio na taj post,nazvao me kurajberom,pa imam par pitanja za tebe.Da li ti znas da je caba nas najmladji ucesnik olimpijade u pekingu?Da li znas da je juniorski svetski i evropski sampion?Pa te pitam da li je zasluzio bilo kakav docek nasega grada?Da li mora ta jebena politika da svuda mesa prste?Ti si napisao da si za slikanje,promocije,cuda,muda,a ja ti kazem ok,ali bez ulizica.Dobro si kazao da ce se foleri pokazati,jel to uvek i rade.Ja cabu znam 2 god,i decko je veoma kulturan,pametan,druzeljubiv.Ja sam imao tesku povredu noge i mnogo trenutaka sam proveo sa njim na bazenu i van njega.Momak je ok i zelim mu mnogo zdravlja i rezultati ce sigurno doci,samo neka nastavi tako.Sa Natasom je upravo bilo to slikanje,sarade,parade,avioni kamioni...I na kraju devojka ostane nasamarena.Zato sam i kazao da se mane politicari petljanja u sport jer najcesce doje do svima poznatog sjasi murta da uzjasi kurta.Nemojmo da pravimo greske ponovo.Ja picoder nisam ocekivao vatromet,baklje,ludilo, kao za docek nove godine,ali mu se moze napraviti neki docek u toj svecanoj sali.Da momak vidi da je grad uz njega i da smo ponosni na njega.Ima taj sportski savez pa neka nesto naprave,zasto mora stranke,politika.Drugari i poznanici ce mu sigurno cestitati.Znak paznje grada nije nista sto moze da se uradi.A ti zapenuo politika,politicari...Politika je kurva a ovo je sport.Ja zivim u BG 1,5god i barem 10 ljudi mi je kazalo,sta je becejac ne hvalis se da ti zema na olimpijad.Veruj da je jako lep osecaj kad to cujes od drugih koji su isto ponosni na to.A ti picoder ni u jednom postu nisi napisao da si ponosan i srecan zbog cabe,a siguran sam da jesi.Zato jebi politiku.