konjska_muva napisao/la:Kako da ovo kažem a da bude bezbolno?
Ti si poštovani gospodine Sinmbad-e malo promašio život.
Ako si stvarno 75-o godište koga ti pokušavaš da zavodiš? Devojke iz tvoje generacije su davno u velikoj većini već udate. A generacije koje sada izlaze baš i nisu u tvojoj priči. Ja nisam žurio da se ženim i stvaram decu pa sam sa 33 godine , koliko i ti sada imaš,već imao dvoje dece.
I gde si ti bio do sada? Koga ti misliš da zavodiš?
Nemoj da pljuješ po devojkama koje žive u nekom drugom svetu i koje možda i ne zaslužuju ove tvoje reči jer im možda i nisi interesantan.
Oprosti na ovim rečima , ali moja ćerka izlazi u grad i pripada generaciji koju ti opisuješ a ne pali se na mobilne i na kintu a ni mnoge njene drugarice. A te sponzoruše koje ti spominješ su postojale uvek i u moje vreme a i kada si ti imao dvadeset.
...a ko ste vi postovani gospodine,da procenjujete dali je moj zivot promasen ili nije(to sto imate vi dvoje ili troje ili petore dece to je vasa stvar),a pitate me gde sam bio,pa jedan veci deo sam proveo po rovovima ali to sada nije bitno...
...a zasto ne bih mogao da zavodim u 32 godini,sta sad treba,da nas strpate u zatvor,sve nas sto nismo uspeli da se ozenimo ili udamo(i napravimo decu),koja budalastina,to je moje licno pravo...
...vecina devojaka moje generacije se udala, a po neka i rastala i imaju dvoje,troje dece,pa shta onda,jaka stvar,sta ja imam stim..
...a sto se tice generacije vase tjerke,ja nikog nisam pljuvao,to je bila samo konstatacija cinjenicnog stanja(izadjite u grad u kasne sate pa ce vam biti jasno)....
...naravno da im nisam interesantan(mada nekima mozda i jesam),jer sam iz nekog drugog sveta,samo sam hteo da dignem prasinu i da kazem da postoji problem u ovom nasem nacionalnom bitju,previse alkohola,droge i drugih devijantnih oblika ponasanja....