I ja se slažem sa svima Vama, a i sa tobom Ninice, da nije odgovoreno na temu, al\\\' to ti je ono \\\"baci devojkama jabuku pa neka je uzme najlepša.\\\"
Ima puno dobrih tema, no čini mi se da forumaše malko mrzi da uključe svoje vijugice i kreativnost, pa se nekako sve svede na jednu rečenicu ili na zabavu i razonodu.
Eto primera radi ja sam vrlo svesno pokrenula onu temu \\\" Da ti padne u krilo 15 000 evrića\\\" ...čak sam je i smestila u zabavu i razonodu, iako je stvar veoma ozbiljna i mogao bi da se rodi projekat...i šta se desilo? Nema dovoljno volje i kreativnosti. Marinina ideja je sjajna, al\\\' bi tu morale da se smeste bar još 5 nula. Zar je moguće da ljudi danas ne znaju da potroše pare, al\\\' ne na sebe nego na društvo, ili neće!?
Pa sve one teme o književnosti, muzika... mogle bi biti puno kreativnije, volonterizam, pa po meni interesantana tema je i A ti... iliti gde smo danas, tema u kojoj se može filozofirati do besvesti, neke socijalne teme kao Sigurna dečija soba, a ovamo nas neki prozivaju što se brinemo o životinjama, lepa tema mi je i ona Pre vas i nikovi i danas pohvaljujem, pa Bećarski rečnik i Bečejski kuvar i Dobro jutro Bečej , koje su gotovo napuštene jer treba uložiti malo truda. I ima još puno dobrih tema, ali malo kvalitetnih i kreativnih odgovora. Dobro slažem se da ovo nije i ne treba da bude književni časopis, ali bar malo više truda ne bi škodilo.
Čak i kada biram slike u zabavi, trudim se da budu malo drugačije, u protivnom se osećam kao da sam svoje vreme bacila u prazno u jedno ogromno ništa.
Negde puno ranije sam napisala da će kvalitet foruma zavisiti jedino od nas forumaša. Axl i Dorde su nam dali temelje! Sada treba da gradimo sami kuću....
Svakakve stvari bi se mogle roditi ovde... samo da je malo više ulaganja samog sebe u slova koja se kuckaju i uz poštovanje svih forumaša.
Eto toliko od mene, a mogla bi i 3 strane da napišem, al\\\' to onda neće niko pročitati. ( na žalost)