u vezi sajta...
Izmjeni Nalog
Izlogiranje
Koristite Formu ispod da Pošaljete vijesti. Administrator mora odobriti Vijest da bi se pokazalo na sajtu . Opste udruzenje preduzetnika Becej Ima pravo da Izbriše/Izmjeni Vijesti koje nisu za sajt bez davanja razloga.
zasto ijekavica? mislim, nemam nista protiv, razumem jezik, ali udruzenje je becejsko.
kategorije vesti su:
bugs, downloads, games, graphics, hardware, journal, members, mods, movies...
ne znam gde bih mogao okaciti neku vest koja se tice preduzetnistva npr? :S
jedina kategorija linkova je: ministartva
vidim info da je sajt hakovan 06.06.2009.:
s obzrom da smo ozbiljno \\\"ishakerisani\\\" prinudjeni smo da pravimo potpuno novi sajt. Molimo nase prijatelje i korisnike za razumevanje! Hvala.
mogli ste uraditi restore backupa, ali ok registrovao sam se ponovo, ali steta sto su otisli stari tekstovi.
bilo bi dobro da u profilu postoje i polja za preduzetnike: naziv, adresa, telefon, pib i sta vec...
bilo bi dobro da se clanovi obevastavaju kada se pojavi nesto interesantno na sajtu, narocito nesto sto se tice preduzetnika...
ne vidim listu clanova.
google translator je suvisan po meni.
google prilagodjena pretraga bolje da je negde gore.
header (
http://www.preduzetnici-becej.rs/images/Untitled-1a.jpg) je siri od sirine sajta i nikako se ne uklapa.
bilo bi dobro da negde pise svrha postojanja udruzenja i sta preduzetnik ima od toga je uclanjen, kako se vrsi uclanjenje, da li se placa...
na 3 mesta se vidi sat...