ne, prijatelj je druga tema.
nego kazem \\\"stvari stoje tako i tako u fadipu, pa ti vidi da li ti se isplati\\\" ili \\\"ne znam, mozda ti mogu naci kompetentnijeg od mene da te uputi\\\"
prijatelju ne bih nikad shopio nesto kao \\\"idi vidi\\\" (za fadip) za firmu koja bi mozda da ga zaposli pa izlevati, a na sastanku mu obecaju sve i svasta (a da to znam).
ali da ne dodje do zabune: rezovo \\\"dodji da cujes\\\" ce svakako biti i moje \\\"idi pa vidi kod reza za taj i taj posao\\\".
->jer si ti posrednik i u interesu ti je da spojish radnika i firmu i da oboje budu zadovoljni. i da pomognes buducem preduzetniku da nadje najkraci put do svog biznisa. sta vise, i sam cekam onaj seminar! sigurno neces dozvoliti da ti posle privatnik dodje i kaze: \\\"kakvu si mi onu budalu preporucio?\\\" ili da radnik dodje i kaze u jos vecem ochaju \\\"rez, pa to upste nije taj posao\\\".
ili da neko za shitake kaze: ulozio sam 2000eur a obecali su mi zaradu od 30000evra za 2 meseca, a nisam nista zaradio, na gubitku sam!
da ulog 2000eur a obecana zarada 30000eur za 2 meseca meseca, ljudi su nasedali.
stvarno zvuci ne moguce, jelte? sta je bio razlog da chovek prihvati dil i da veruje u to? moc ubedjivanja ili sta?
pa ta lova sa drogom ne znam da moze da se zaradi.
neko je tako prosao, a ti nam mozes preneti sa sastanka cifre ulaganje/zarada.
ove cifre gore su na zalost ziva istina, mozda je sada manje, npr ulozis 1000eur a zaradis 5000eur mesecno, ali posle ne mozes da tuzis firmu jer si kupio robu od njih na crno kao jeftinije i nemas ni 1 rachun sa potpisom ni pechatom za to i naravno firma moze da kaze da nece da otkupi gotovu robu jer nema nikakvog papira osim ugovora, po kojem se repromaterijal MORA kupiti od te firme.
pisem to iz najbolje namere. naravouchenije: nikakva primopredaja robe ispod cene na crno bez racuna! cist racun duga ljubav, sa rachunom se moze na sud.
pa eto nek ispadnem lud ali prihvatite ljudi gore napisano kao makar 0.1% mogucnosti za zajeb, makar kao predrasudu!
za cifre sam malo pre zvao choveka chiji je rodjak ostao kratak za 2000eur.
inace sto se tice pechurki moze se jedino zaraditi na shampinjonima
ali sa dobrim vezama sa restoranima, pizzerijama, diskontima ili dobra lokacija na pijaci i sta ja znam gde jos...
i to mi reche taj chova koji je u svadji sa rodjakom jer mu je rekao da je lud sto veruje u tu prichu.
vidimo se ako ne pre onda na seminaru. call me