https://www.becejonline.iz.rs/forum/index.php?topic=67380.0
A ono što će zasigurno privući kako Novobečejce, tako i ljude iz drugih mesta, jeste koncert Zdravka Čolića na samoj obali Tise – najlepšem mestu koje naš gradić može ponuditi. Koncert će početi u 21:00 . Saša Š ućurović mi je odao i jednu malu tajnu: iza bekstejdža za Čolu će biti postavljen poseban šator ili prikolica u kojoj će biti lične stvari pevača kao i sve one sitnice koje su velikim zvezdama neophodne da bi se svuda osećale kao kod svoje kuće. Očekuje se 40 hiljada posetilaca, a da bi sve teklo po planu i da neočekivani događaji, tipa nestanka struje, ne bi pokvarili zabavu, nabavljaju se agregati.
Ja stizem camcOm! Pushite ga derikoze novobecejske i svi panduri na brani i pumpi! :flashica:
Ima\\\'l neko mesto slobodno???Ja ne znam kako cu ici :plache: :plache:
Imam ja jedno pitanje...da li se placa jos nesto osim te putarine (200 din)?Posto sam cula neke price,da se nesto placa jos 500 din...
vidim ja biće veselo kao na vašaru!dolazimo bakanero i ja!
Inace i Chola i Seve pocinju u 22.00.
Velikogospojinska tombola će se prodavati svih dana trajanja manifestacije na Tiskom keju po ceni od 100 din.Za potrebe održavanja koncerta Zdravka Čolića i Severine, obezbeđena su tri velika parkinga na periferiji Novog Bečeja. Cena parking karte će iznositi 200 din po automobilu i popunjena parking karta će važiti i za Velikogospojinsku Tombolu.NAGRADE:• ždrebe• pule• tele• jagnje• prase• i ostale mnogobrojne nagradeIzvlačenje: 27.08.2008. godine, pre koncerta grupe APSOLUTNO ROMANTIČNO