\\\"Mržnja\\\" je mnogo bolji motivator od ljubavi!
Zato što \\\"ljubav\\\" neprestano povlači za sobom \\\"razočarenja\\\", izneverena očekivanja...kad se malo bolje osvrnete oko sebe samo vidite \\\"paćenike\\\", uskraćene za nešto, izneverene, ojađene, neispunjene...
U jednoj stvari, u jednoj situaciji, a onda tu situaciju prenose na sve stvari i pojave oko sebe. Meni je malo muka od \\\"razočaranih\\\", \\\"izneverenih\\\"...Od paćenika koji stalno očekuju da im se nešto \\\"desi\\\". Da im neko nešto \\\"udesi\\\". Da im donese DOGAĐAJ. Pa u nedostatku DOGAĐAJA idu i nekritički glorifikuju sve što se u njihovoj bližoj ili daljoj okolini DOGAĐA.
Ja \\\"mrzim\\\" ovaj grad od rođenja. \\\"Mrzim\\\" ga zato što ima termalnu vodu a nema banju, zato što izlazi na Tisu, a nema plažu, zato što ima trg, a nema najlepši trg u Vojvodini, zato što ima stanovnike, a nema dovoljno ljudi...ima, ima, ima, a nema, nema, nema!
Mene jedino \\\"mržnja\\\" pokreće na aktivizam. Zato što \\\"mrzim\\\" sve ono što taj grad nema i krećem se ka onome što bi taj grad morao da ima.