Agree...
Jako puno ljudi koji su 30+ age vrlo aktivno izlaze. Obzirom da zivim u NS, to ni ne iznenadjuje, ali kljucna je stvar sto ti ljudi znaju sebi da osmisle provod, bez obzira na to da li okolo ima 15-16 godisnjaka ili ne...Dakle, bio sam u Radio caffeu u Mileticevoj, gde je jedno 20 tak ljudi od svojih 35-40, bogami i 45 god apsolutno celo vece igralo salsu(a nisu je pre toga ni videli osim na TV). Od toga, potvrdjeno mi je da je jedan lik neki baja u jednoj banci, a jedno tri g-dje/g-djice su profesori na Univerzitetu u NS. Kljucna stvar, njih je taaaako bilo briga za sve, i sasvim su normalno komunicirali sa svima u okolini, igrali sa mladjima od sebe, non stop bili nasmejani.
Znaci, bitan je TVOJ licni stav i osecaj, posto ne verujem da bi se na takvoj veceri neko, ko je pre toga slusao \\"Ljute Grmeclije\\" na RTV Duga, mogao bas lepo snaci.
...Kompleksi su za mekusce...
Btw. Ja imam 30 godina, i to mi ne predstavlja apsolutno nikakav problem da vrlo cesto zaginem i ostanem u gradu taman do vremena kada na posao valja ici(vikendom zna biti i gore od toga)