https://www.becejonline.iz.rs/forum/index.php?topic=67380.0
THE_SIREN napisao/la:CitatKo ne zeli da se kupa, neka djuska u vodi... Ne treba propustiti ovakvu zurkicu!B) Samo da vreme bude lepo...U svakom slucaju- vidimo se... :woohoo:Evo prva osoba kojoj ce smetati kisa. Salim se naravno Sireno. Ja uopste nemam kupaci, al da ne radim dosao bih. Makar se setao go...no kad bolje razmislim, mozda i bolje sto radim...
Ko ne zeli da se kupa, neka djuska u vodi... Ne treba propustiti ovakvu zurkicu!B) Samo da vreme bude lepo...U svakom slucaju- vidimo se... :woohoo:
Mali_Lala napisao/la:CitatTHE_SIREN napisao/la:CitatKo ne zeli da se kupa, neka djuska u vodi... Ne treba propustiti ovakvu zurkicu!B) Samo da vreme bude lepo...U svakom slucaju- vidimo se... :woohoo:Evo prva osoba kojoj ce smetati kisa. Salim se naravno Sireno. Ja uopste nemam kupaci, al da ne radim dosao bih. Makar se setao go...no kad bolje razmislim, mozda i bolje sto radim... Nemam ni ja kupaci ali dolazim iako bude kise... Ako te ne vidim, gotov si zbog ove prozivke...
Ja danas bila na bazenu...proverila kvalitet vode i usluge :laugh: :laugh: Sve je spremono za subotu
na ulazu na bazen, cena nije pisala jer nije bila definisana, ja sam hteo da bude 100 a oni ne bi da spuste posto je inace na bazen ulaznica 120, samo mi posaljite na PM ime i prezime...