TiDza84 napisao/la:rez napisao/la:
ILi je ovo samo forum-divan.
Ovde svaka vizija i ideja ostaje forum divan,to se valjda bar primeti.
Mislim da politikom necemo doci do sredjenijeg centra,plaze,igralista rasvete,klizalista i ostalih nabrojanih stvari u postovima,davno smo shvatili da politicarima to uopste nije u interesu...tako da ce i u buduce cela ova tema da se razvija na nasoj masti...ko bi sta voleo i kako bi voleo...BECEJSKA UTOPIJA JE UVEK BILA NEDOSTIZNA!
Draga TiDzo,
ovoga puta ne mogu da se složim sa tobom.
Na forumu je glavno oružje
reč, a u stvarnom životu
delo!
... reč bez dela ne vredi , kao ni delo bez reči!.. tako da zapravo po sledu stvari jedno prati drugo.
Jedino pravom politikom možemo doći do stvari kao sto su: \\\"sredjeniji centar,plaza,igralista rasvete,klizalista i ostalih nabrojane stvari u postovima\\\"... Za sprovođenje prave politike, trebaju nam pravi političari...e tu se sad spotičemo, jer je takvih neznatan broj, al\\\' ne znači da ih nema.
Svi mi normalni ljudi, pobegosmo od politike \\\" ko đavo od krsta\\\" i ko nam osta.?!? ( čast izuzecima). Normalno bi bilo da se uključimo u javni život u delu koji nas interesuje i da aktivno učestvujemo u menjanju stvari koje nam ne odgovaraju. Eto meni nije odgovarao veliki broj napuštenih životinja, pa sam se aktivno uključila u tu priču. \\\" Planine pomeraju samo oni koji su u početku pomerali kamenčiće\\\"!. Mislim da se i bez politike može dosta uraditi, ali politika je, hteli mi to ili ne, jedina koja može pomeriti stvari u suštinskom smislu. Bez nas ostalih... politika gubi smisao, a političari svrhu postojanja.
...Za početak, da se ja pitam, uredila bih opštinsku upravu, tako da sve radi ko sat i to onaj švajcarski,tražila bih od države da se vrati ono što je bečejsko... a posle toga, lako je dovesti i investitore i zaposliti ljude... i da budem u temi, dakle \\\"ambijentalno\\\"kao i \\\"arhitektonski\\\" bih uredila ovu zgradu:
... a tada bi sve bilo lakše
... naravno pod uslovom da svi zapitamo da li zaista želimo da nam bude lakše i da pomerimo samo jedan mali kamenčić!