...e sada moram samu sebe da citiram: ( ovo su 2 posta)
-----------------------------------------------------------------
...a ja predlazem da karme ostanu, samo da se uvede neki kriterijum za davanje istih... pa po istini neka budu i javne ... sta fali?
-------------------------------------------------------------------
...valja DORDE:)
Nekima su te karme motiv da se ukljuce u divan.
Ovako smo svi isti.
a ustvari svi smo razliciti...
.. Idealno bi bilo da se nekako spoje karme i razlog npr u predhodnom postu ili tako nekako... Ovako mnogi koji uopste ne divane dodaju ili skidaju karme, ovima koji divane... Pa sta je problem napisati \\\" ovo mi je ok/ ovo mi nije ok i tada dobijas mogucnost da nekoga pohvalis ili \\\" ukoris\\\"... eto ja tako mislim
-----------------------------------------------------------
....Kako sam tada napisala mislim i sada. Ne stidim se sebe i svakom mogu da kažem šta mi je dobro, a šta nije. Davanje karmi zarad neke političke opcije, zarad kliktanja u prazno...za mene su besmislene.Kaži šta ti je na duši i iz srca i to će se ceniti uvek. Oružje na forumu je
reč, a ne miš i kliktanje u prazno.
Sklonila sam se sa foruma zarad 99 volontera koji su momački odradili svoj posao, ne zbog skinutih karmi!...
Želela sam da se divani o hepeningu koji se desio! Desio se sada i ko zna kada...I nisam želela da se iko oseća loše, ponajmanje ljudi koji su radili i uradili mnogo!.
Vratite karme,ako postoje tehničke mogućnosti za kriterijum, pa ko ima muda (ops) neka ih daje po zasluzi!:) ( a ne onako ispod žita.. i to duboko sam uverena, ne iz duše i srca).
ps. mnogo su mi nedostajali prijatelji sa ovog našeg foruma:)