15. jul utorak
Prolazi kišom okupan dan.Konačno se možemo odmoriti od vrelih letnjih dana. Udišem punim plućima i uživam.
Među nama se, sigurna sam nalaze i \\\"mudraci\\\" koji gunđaju. Opet im nešto nije po volji.
Da li ikada razmišljate o stvarima koje imate. Ko je iskren reći će : retko ili ne! Ludilo od života nas tera da zaboravimo na važne ljude i stvari oko nas.
...a onda te nešto \\\"klepi \\\" po glavi i kaže : stani, udahni.
Mene je baš \\\"klepilo\\\" u neverovatnoj i neplaniranoj fudbalskoj utakmici sa Kirby-jem, u kojoj sam ja bila igrač, a Kirby lopta. Nisam razmišljala o svojim rukama, nogama, zdravlju... o bezmalo svemu onome što imam.
Kako je rezultat utakmice 1:0 za Kirby, a ja na klupi za povređene igrače sa imobilisanom nogom, duboko sam udahnula vazduh i rešila da promenim tu ružnu naviku. Hoću da postanem svesna, svim svojim bićem, svega što imam.
Lista je poduža... ja sam bogata žena! Od danas sam svesna svake sitničice, svake niti svake.... od kojih je istkan život.
Sela sam, uzela prazan papir i olovku i ispisala šta još želim da uradim u životu.
Pokušajte!
Osećaj je lep, a rad koristan. Može se nazvati veliko spremanje sopstvene duše.
Prijatan Vam ostatak 15 jula