Vidi, Z. Š ekspiru, upravo je energija problem. Narodnu energiju nije ubila SRS-SPS, nego demokratske opcije! SRS samo koristi slabost protivnika. I ništa više. Danas ljudi služe partijama i partijskim oligarsima. Trpaj, lepi, trpaj, lepi, deli, DTD...Na te budalaštine se koristi ono malo energije koja postoji u ljudima.
Ja sam recimo zastupnik teze da su svi ljudi dobri. Dok ih neko ili nešto ne učini lošim. Stranke jednostavno teraju ljude da budu loši, a ne ono što jesu u osnovi - dobri i pozitivni. Stranke u Srbiji pretvaraju ljude u morbuse u monstrume koji se bore za neku sinekuru, neku jebenu privilegijicu i za to su spremni da izdaju najrođenije...
Ovo je početak kraja takvoj partokratskoj Srbiji, veruj mi na reč, iako to u ovom trenutku tako ne izgleda.
Prvi put, sramota me je da kažem, ali je tako - svejedno mi je ko će pobediti na republičkom nivou! Ali na lokalnom nije. Zašto? Pa zato što i u jednom i u drugom slučaju moramo da se samoorganizujemo, da se spašavamo od \\\"demokratskog ludila i lopovluka\\\" i \\\"narodnjačkog ludila i lopovluka\\\"!!!! Koji se prenosi poput virusa i boleštine i u naše lokalne zajednice. Stranku \\\"Kao jedna kuća\\\" sam osnovao sa idejom i misijom da tu zarazu ublažim, ako ne i sprečim. Bože zdravlja.