Hmmmm!? :hmmm:
Mnogo ste se osilili vi muški!
Moramo mi žene, malko da vam otvorimo te vaše oke. Nemojte posle da kažete, da vas niko nije upozorio!
Naučne činjenice:
Š ta znači biti muškarac?
Kod sisara, u biološkom smislu, muškost podrazumeva postojanje onog malog, maleckog
Y-hromozoma koji u sebi nosi gen sa šifrom za belančevine, koje sa svoje strane pokreću razvoj određenih ćelija koje regulišu proizvodnju sperme i proizvode hormon koji utiče na aktivnost gena odgovornih za nastanak sekundarnih polnih karakteristika.( XY)
Danas je zabelažen veliki broj neplodnih brakova, baš usled nedovoljnog broja spermatozoida, tako da i onaj teoretski odnos fifti-fifti, kada su dečaci-devojčice u pitanju, naginje na jednu stranu. ( šta mislite koju?)
Veliko zagađenje planete zemlje je jedan od uzroka, kažu naučnici oba pola.
Takođe je zabeležena tendencija smanjivanja sekundarnih razlika među polovima :blink: ...a znate li šta ovo znači!?.... da će se jednog dana , da prostite... alatka smanjiti na veličinu ženskog klitorisa :S ....a onda je oplođenje nemoguće... muškarci polako nestaju, a ostaju samo žene...i uf... da pišem i dalje...
... koje tada postaju hermafroditi i dolazi do samooplodnje ili kakogod i opet se rađaju samo devojčice XX, jer se onaj Y- hromozom negde izgubio u procesu razvitlka...naučno dokazano kod nekih vrsta!
Zabrinuli se naučnici ( oba pola!)... pokrenuli razne inicijative ... i znate šta... retko ko ih čuje!
Ne znam šta da vam kažem!?
Ne valja!
S toga muškarci ( i žene), zapitala bih se da li vam je mesto kraj kompjutera ,a ženama u kujini!... ili šta nam valja činiti, kako bi se ublažilo postojeće stanje..... da se muški rod ne bi sveo na prelaznu fazu u razvitku ljudskog roda! :dry:
Mislim da to ne bi odgovaralo ni nama- ženama!