Vasker!!! napisao/la:
Fala Bogu, pa ja znam malo vishe...
Nije on skroz besplatan, Morash kupiti antenu a i opshtina placa 20% besplatnog neta za becej sto nije malo. A odakle im sredstva...Od poreza! tako da ste svi vi i koji ce te ga koristiti i vi koji necete platili net jednim delom.
Takodje znam da Bachka Topola ne bi trebala da dobije net!
I mislim da je i predsednik opshtine svoje uradio...Chekaju se gospoda iz BG-a da odrade svoj posao...i oni kasne ne bechejska opshtina!
Ostaje nam da budemo pozitivni sto se tiche ovog i chekamo!
Pojma nemaš....
pod 1, i Opštinu i Vas æe ovaj net koštati 00000000, jer je Igrutin konkurisao kod Pokrajinskog sekretarijata za privredu (iako su mu se svi smejali da neæe dobiti sredstva) i za opštinu OBEZBEDIO 30.000 eura koje su veæ legle na račun!!!
pod 2.- Glavni Ugovor, Aneks i saglasnosti i ugovori sa vlasnicima objekata su ili na stolu kod predsednika opštine (glavni ugovor i aneks još uvek), ili kod opštinskog pravnika (ostale saglasnosti i ugovori)... problem je što naši pravnici se ne slažu sa nekim odredbama ugovora i to je cela priča
pod 3. - Beograðani (EuroBalkans Fundation) još uvek čekaju, iako im uopšte nije u interesu (mogli su do sad još par opština da završe), ali se saletu inženjeru veoma svideo Debeli zmaj (kafana, naravno, ne gazda) pa bi još par dana da odseda u istom